B Berkay44 Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Hız bölümü normalde bu seviyelerdeyken oyuna girdigim an hep 1'in altında kalıyor ve oyunları 30 FPS oluyor. Bir gün öncesinde böyle bir sorun yoktu şimdi durduk yere bu sorun başıma geldi. Bunun çözümü var mı?
Hız bölümü normalde bu seviyelerdeyken oyuna girdigim an hep 1'in altında kalıyor ve oyunları 30 FPS oluyor. Bir gün öncesinde böyle bir sorun yoktu şimdi durduk yere bu sorun başıma geldi. Bunun çözümü var mı?
barandqn Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 208 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #11 Noxiares dedi: İşlemci yanmaz yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Düzelttim bilmiyordum kusura bakmayın Artı 0 Eksi
Noxiares dedi: İşlemci yanmaz yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Düzelttim bilmiyordum kusura bakmayın