Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, GHz 0.79'a sabitlenmiş durumda. Hangi ayarı yaparsam yapayım artmıyor. Bu GHz nasıl artar neredeyse oyun oynatmıyor.
Arkadaşlar, GHz 0.79'a sabitlenmiş durumda. Hangi ayarı yaparsam yapayım artmıyor. Bu GHz nasıl artar neredeyse oyun oynatmıyor.
Çözüm erengore 17 Temmuz 2023 İntel ise ThrottleStop üzerinden BD PROCHOT tikini kaldırın sorun çözülecektir.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.024 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #11 Taha2008 dedi: Hayır kapalı oluyor ama ghz eski haline geliyor ve uygulamayı ac kapa yapmadıkça düzelmiyor Genişletmek için tıkla... Başka bir durum var ama çözemedim. Limits sekmesi aktif ise GHz kötüyken bana oranın resmini atmalısın. Artı 0 Eksi
Taha2008 dedi: Hayır kapalı oluyor ama ghz eski haline geliyor ve uygulamayı ac kapa yapmadıkça düzelmiyor Genişletmek için tıkla... Başka bir durum var ama çözemedim. Limits sekmesi aktif ise GHz kötüyken bana oranın resmini atmalısın.
KS KS Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #12 erengore dedi: Başka bir durum var ama çözemedim. Limits sekmesi aktif ise GHz kötüyken bana oranın resmini atmalısın. Genişletmek için tıkla... Bi sil yükle yapayım Dosya Ekleri 1689621027485.jpg 130,8 KB · Görüntüleme: 24 Artı 0 Eksi
erengore dedi: Başka bir durum var ama çözemedim. Limits sekmesi aktif ise GHz kötüyken bana oranın resmini atmalısın. Genişletmek için tıkla... Bi sil yükle yapayım
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.024 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #13 Taha2008 dedi: Bi sil yükle yapayım Genişletmek için tıkla... Hayır yapmayın. Sorununuz Power Throttle olmuş. Sistem adaptörü yetersiz olabilir. Tam GHz düştüğünde kırmızı yanarken o sarılar o zaman atın. Artı 0 Eksi
Taha2008 dedi: Bi sil yükle yapayım Genişletmek için tıkla... Hayır yapmayın. Sorununuz Power Throttle olmuş. Sistem adaptörü yetersiz olabilir. Tam GHz düştüğünde kırmızı yanarken o sarılar o zaman atın.
KS KS Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #14 erengore dedi: Hayır yapmayın. Sorununuz Power Throttle olmuş. Sistem adaptörü yetersiz olabilir. Tam GHz düştüğünde kırmızı yanarken o sarılar o zaman atın. Genişletmek için tıkla... Yanmadı hep saridalar Artı 0 Eksi
erengore dedi: Hayır yapmayın. Sorununuz Power Throttle olmuş. Sistem adaptörü yetersiz olabilir. Tam GHz düştüğünde kırmızı yanarken o sarılar o zaman atın. Genişletmek için tıkla... Yanmadı hep saridalar
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.024 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #15 Taha2008 dedi: Yanmadı hep saridalar Genişletmek için tıkla... GHz düşmüşken sarı yanıyorsa güç yönetim ayarlarınla ilgili olabilir. Kırmızı yanması lazım orada bir şeylerin sistem yavaşladığı esnada. Artı 0 Eksi
Taha2008 dedi: Yanmadı hep saridalar Genişletmek için tıkla... GHz düşmüşken sarı yanıyorsa güç yönetim ayarlarınla ilgili olabilir. Kırmızı yanması lazım orada bir şeylerin sistem yavaşladığı esnada.
KS KS Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #16 erengore dedi: GHz düşmüşken sarı yanıyorsa güç yönetim ayarlarınla ilgili olabilir. Kırmızı yanması lazım orada bir şeylerin sistem yavaşladığı esnada. Genişletmek için tıkla... erengore dedi: GHz düşmüşken sarı yanıyorsa güç yönetim ayarlarınla ilgili olabilir. Kırmızı yanması lazım orada bir şeylerin sistem yavaşladığı esnada. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu çözdüm set multiplier ile ilgiliymis Artı 0 Eksi
erengore dedi: GHz düşmüşken sarı yanıyorsa güç yönetim ayarlarınla ilgili olabilir. Kırmızı yanması lazım orada bir şeylerin sistem yavaşladığı esnada. Genişletmek için tıkla... erengore dedi: GHz düşmüşken sarı yanıyorsa güç yönetim ayarlarınla ilgili olabilir. Kırmızı yanması lazım orada bir şeylerin sistem yavaşladığı esnada. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu çözdüm set multiplier ile ilgiliymis