3. Parti yazılıma gerek yokThrottleStop uygulaması ile yapabilirsin.
O sadece parçalara daha fazla elektrik vererek, Tam güçte daha rahat ettirir.Denetim Masası>Sistem ve Güvenlik>Güç Seçenekleri>Yüksek Performans.
Nihai performans ile yüksek performans arasında fark yok. İkisi de işlemcinin tek çekirdekte çıkarabileceği GHz değerine çıkartıyor.
Arkadaş bilgisayarımın performansını nasıl arttırırım veya işlemci GHZ'sini nasıl yükseltirim diye sormamış. Nasıl sabitlerim diye sormuş.
Ilan testlerde maksimum performans nihahi performans.
Donanım Arşivi'nin yüksek performans, AMD yüksek performans ve nihahi performans. İle yapılan testlerde maksimum performans nihahi performans modunda edildi.
Yani benim kaynakım var ve doğru.
-Evet, belki yüksek performansta da tek çekirdek performansı üst safhada ama nihahi performans, en yüksek performansı veren mod olduğu gerçeğini değiştirmez.
Nasıl yaptınız atarmısınız? En düşük ve yükseki %100 yapıcaksınız.Kanka güç yönetiminden işlemci yüksek durumu ve düşük durumu ayarlıyorum ama işlemci gene sabitlenmiyor kendi kafasına göre GHz de çalışıyor.
Programsız yapamaz mıyız bir GHz sabitlemeyi.
Nasıl yaptınız atar mısınız? En düşük ve yükseki %100 yapacaksınız.
-Sistem yapılandırmasından, theradi ayarlıcaksın.
-Ve güç modunu nihai olarak ayarlayacaksın.
Bu videodaki işlemi yapacaksınız sistem yapılandırması dediğim şey bu.
Ve ek olarak da bunu da yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.