İşlemci GHz'i nasıl sabitlenir?

Kamil07

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci GHz'imi nasıl sabitleyebilirim?

Güç seçenekleri>Güç planı ayarları>Karşınıza ekranı kapatma süresi yeri çıkacak, oradanda yine ayarlara>En düşük işlemci durumu %100 ve En yüksek işlem durumu %100 yapın. Ayrıca soğutma ilkesinide aktif edin.
-Ve sistem yapılandırmasından, İşlemci Therad sayısından Maks. theradi ayarla ve senin işlemcinin hep tüm theradlerini kullansın
Not: Pcde olmadığım için detaylı ve görselli anlatamıyorum
ThrottleStop uygulaması ile yapabilirsin.
3. Parti yazılıma gerek yok
Denetim Masası>Sistem ve Güvenlik>Güç Seçenekleri>Yüksek Performans.
O sadece parçalara daha fazla elektrik vererek, Tam güçte daha rahat ettirir.
-Ayrıca Nihahi performans modu var, Ve en iyi perforformansı, nihahi perforns modunda alırız.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Nihai performans ile yüksek performans arasında fark yok. İkisi de işlemcinin tek çekirdekte çıkarabileceği GHz değerine çıkartıyor.

Donanım Arşivi'nin yüksek performans, AMD yüksek performans ve nihahi performans. İle yapılan testlerde maksimum performans nihahi performans modunda edildi.
Yani benim kaynakım var ve doğru.
-Evet, belki yüksek performansta da tek çekirdek performansı üst safhada ama nihahi performans, en yüksek performansı veren mod olduğu gerçeğini değiştirmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Ilan testlerde maksimum performans nihahi performans.

Kanka güç yönetiminden işlemci yüksek durumu ve düşük durumu ayarlıyorum ama işlemci gene sabitlenmiyor kendi kafasına göre GHz de çalışıyor.
Programsız yapamaz mıyız bir GHz sabitlemeyi.

Kanka güç yönetiminden işlemci yüksek durumu ve düşük durumu ayarlıyorum ama işlemci gene sabitlenmiyor kendi kafasına göre GHz de çalışıyor.
Programsız yapamaz mıyız bir GHz sabitlemeyi.
Nasıl yaptınız atarmısınız? En düşük ve yükseki %100 yapıcaksınız.
-Sistem yapılandırmasından, Theradi ayarlıcaksın
-Ve güç modunu nihai olarak ayarlayacaksın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki işlemi yapıcaksınız sistem yapılandırması dediğim şey bu
Ve ek olarakda bunuda yapabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cekirdek sayisini en sona aldim (4cekirdek) ama işlemci GHz'i sabitlenmiyor 100DE100 yapiyorum ama gene olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…