İşlemci grafikleri ile oyun oynamak zararlı mı?

S.T.A.L.K.E.R.

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2018
Mesajlar
87
Geçenlerde RX470 ekran kartım yandı garanti değişim dedi ama Vatan bilgisayar ellerinde stok olmadığını (şu miningci canavarlar yüzünden) ücret iadesi yapılacağını söyledi. Gittim 902 TL paramı aldım ama şuan o paraya yeni ekran kartı alamam.

İşlemcinin grafik kartını kullanmak istiyorum HD510 yani en azından bir oyun oynamayı deniyeceğim sizce zararı olur mu ? İşlemciyi yakmaktan korkuyorum ? GPU Temp ile sıcaklık kontrolü ediyorum ama içime kurt düştü sisteme zarar vermek istemiyorum sizin görüşlerinizi almak istedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Yuuji kardeşim şuan 2.el ekran kartı alacak durumda değilim AMD fanı olsam da 2.elde Nvidia alacağım sebebi daha vizyonlu ilerlemesi ve Unreal engine 4 gibi önemli oyun motorlarını desteklemesidir ayrıca monitörüm Nvidia destekli birazda o yüzden tavsiyen için teşekkür ederim.

@Cern99 dostum araştırdım bu konuyu okuyacak kişilere de faydası olsun diye açıklayacağım tüketici haklarını aradım sordum soruşturdum ama üretimden kalktığı için parasını alabileceğimi söylediler çek vereceklerdi itiraz edip nakit aldım tüketici hakem heyetine başvurup belki bir üst modeli alabilirdim ama tüketici hakları üstüne para vermeniz gerek dedi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı