İşlemci güç yönetimi ayarları ve mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Morpho HelenoR

Femtopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni topladığım bilgisayarımda mavi ekran sorunum vardı fakat buradaki arkadaşların da sayesinde sorunu bir nebze de olsun çözdüm. Fakat bu sorunu işlemci güç yönetimi bölümündeki maximum işlemci değerini %100'den %90'a çekmek zorunda kaldım ve maalesef işlemci hızım düştü daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaşım varsa yardımlarınızı bekliyorum. %100'e aldığım anda mavi ekranlar devam ediyor. İlginiz için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bir tahmin hakkım olsaydı ''-power supply gücü yetersiz olabilir mi?'' diye bakardım. Kesin kanı olmamakla beraber hız aşırtma denemelerinde bilgisayarda aşırı yavaşlık, mavi ekran, doğrudan güç kesintisi gibi problemler yaşadım. Sistem bilginizi de paylaşırsanız daha rahat teşhis konulabilir.
 
Sadece bir tahmin hakkım olsaydı "-power Supply gücü yetersiz olabilir mi?" diye bakardım. Kesin kanı olmamakla beraber hız aşırtma denemelerinde bilgisayarda aşırı yavaşlık, mavi ekran, doğrudan güç kesintisi gibi problemler yaşadım. Sistem bilginizi de paylaşırsanız daha rahat teşhis konulabilir.

AMD Ryzen 5 3500X
ASUS ROG STRIX GTX 1660 Super
ASUS Prime A520mk anakart.
G.Skill 2x8 3200 Hz RAM.
Rampage 600W 80p Power.
Sanırım Power değişikliği deneyeceğim. Sistemim bu şekilde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı