Çözüldü İşlemci güç yönetiminde sadece en yüksek işlemci frekansı var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Relax55

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhabalar Intel Core i5 8250U işlemcisi kullanıyorum ve fotoraftaki gibi işlemci güç yönetiminde en yüksek işlemci frekansı var. Nasıl diğer seçenekleri ekleyebilirim?

Sistemim:
Intel Core i5 8250U işlemci.
NVIDIA MX150 ekran kartı.
4 GB RAM.
240GB SSD.
Acer Swift 3 SF315-52G

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-01_115408.png
    resim_2021-02-01_115408.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum park Control diye bir uygulama var ve oradan en yüksek işlemci ve en düşük işlemci durumunu ayarlayabiliyorsun.
Bu linkten indirebilirsin.
İndirdikten sonra bir bak ne yüksek işlemci durumu gelmişmi diye eğer gelmemiş ise yeniden başlat bilgisayarını eğer yine gelmediyse zaten o uygulamadan istediğin gibi ayarlayabilirsin alttaki resimde gördüğün sayıları ayarlayarak mesela yüzde 100 yaparsan en yüksek performansda çalışır kendine göre ayarlayabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler.
1612195086188.png
Dostum park Control diye bir uygulama var ve oradan en yüksek işlemci ve en düşük işlemci durumunu ayarlayabiliyorsun.
Bu linkten indirebilirsin.
İndirdikten sonra bir bak ne yüksek işlemci durumu gelmişmi diye eğer gelmemiş ise yeniden başlat bilgisayarını eğer yine gelmediyse zaten o uygulamadan istediğin gibi ayarlayabilirsin alttaki resimde gördüğün sayıları ayarlayarak mesela yüzde 100 yaparsan en yüksek performansda çalışır kendine göre ayarlayabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler.
1612195086188.png

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı