Efkanayd Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Merhabalar, işlemcim 2.66GHz ve 1.95-1.92 arasında sabit duruyor. Nasıl düzeltebiliriz?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 4 Aralık 2020 #2 Sistem bilgileri ne? Bu değerlere boştayken mi ulaşıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Efkanayd Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #3 Kayseri Mantısı dedi: Sistem bilgileri ne? Bu değerlere boştayken mi ulaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gigabyte ga g31m es2l Intel core quad 2.66Ghz 4 çekirdek işlemci 4gb Ram Boştayken veya işlem yaptığımda 1.95i geçmiyor hızım. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Sistem bilgileri ne? Bu değerlere boştayken mi ulaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gigabyte ga g31m es2l Intel core quad 2.66Ghz 4 çekirdek işlemci 4gb Ram Boştayken veya işlem yaptığımda 1.95i geçmiyor hızım.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 4 Aralık 2020 #4 Şuradan OCCT indirin. OCCT ile sistemi yüke sokun. OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com Sistem yükteyken işlemci sıcaklığı ve CPU kullanımını izleyin. Artı 0 Eksi
Şuradan OCCT indirin. OCCT ile sistemi yüke sokun. OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com Sistem yükteyken işlemci sıcaklığı ve CPU kullanımını izleyin.
KS KS Efkanayd Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Şuradan OCCT indirin. OCCT ile sistemi yüke sokun. OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com Sistem yükteyken işlemci sıcaklığı ve CPU kullanımını izleyin. Genişletmek için tıkla... İndirdim.Çalışmayı durdur diyor ve başlatmıyor. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Şuradan OCCT indirin. OCCT ile sistemi yüke sokun. OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com Sistem yükteyken işlemci sıcaklığı ve CPU kullanımını izleyin. Genişletmek için tıkla... İndirdim.Çalışmayı durdur diyor ve başlatmıyor.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 4 Aralık 2020 #6 "Stable" yazan sürümü mü indirdiniz? Yönetici olarak başlatın. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
"Stable" yazan sürümü mü indirdiniz? Yönetici olarak başlatın. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
KS KS Efkanayd Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #7 Kayseri Mantısı dedi: "Stable" yazan sürümü mü indirdiniz? Yönetici olarak başlatın. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet "Stable" yazan sürümü indirdim. İşletim sistemim Window 8.1 Pro 64 Bit. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: "Stable" yazan sürümü mü indirdiniz? Yönetici olarak başlatın. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet "Stable" yazan sürümü indirdim. İşletim sistemim Window 8.1 Pro 64 Bit.