İşlemci için 100 TL'ye termal macun önerisi

MR.Sentinus

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımda işlemci sıcaklığı boştayken 40'larda geziyor ve oyun oynarken 60'lara çıkıyor. İşlemci üzerinde termal macun yok, eskidi. Bana termal macun önerir misiniz?

İyi soğutsun fırçası ile beraber vb olsun.

30 TL artırıp bunu alın.

Bu da spatulalı hali.

Boşta 40 derece, oyun oynarken 60 derece çok değil. Neden bunun yüksek olduğuna karar verdin?

Çünkü daha önce oyun oynarken işlemci 60'larda değil 30-40'lardaydı. Masaüstü bilgisayar için normal bir durum değil oynadığım oyunda eski oyun yani termal macun bittiğini vb anlayabiliyorum.

Şu an bilgisayarı açsam boşta 60'a dayanır bana göre normal değil mesela laptopta PUBG oynarken işlemci 60-80'lerde gezerken masaüstün de 40'larda kalıyor. Masaüstünde bana göre işlemci oyun oynarken 60 olamaz eski oyunda oluyor düşün. Pentium işlemci isteyen oyunda bile 60 oluyor.

Çünkü daha önce oyun oynarken işlemci 60'larda değil 30-40'lardaydı. Masaüstü bilgisayar için normal bir durum değil oynadığım oyunda eski oyun yani termal macun bittiğini vb anlayabiliyorum.

Şu an bilgisayarı açsam boşta 60'a dayanır bana göre normal değil mesela laptopta PUBG oynarken işlemci 60-80'lerde gezerken masaüstün de 40'larda kalıyor. Masaüstünde bana göre işlemci oyun oynarken 60 olamaz eski oyunda oluyor düşün. Pentium işlemci isteyen oyunda bile 60 oluyor.

Ekran kartı olur o ayrı ama işlemci.

Mxt4 çok iyibir macun, riske girmeyip onu alın. Fırçaya ihtiyacınız yok. En iyi termal macun sürme yöntemlerinden biri olarak (5 nokta ) işlemcinin, yaklaşık 4-5 mm içine gelecek şekilde bir kare oluşturun ve karenin her bir köşesine çok az, pirinç tanesinden biraz fazla macun koyun, sonra karenin tam ortasına macun koyun, soğutucunuzu oturtun. Bu yöntemle soğutucu ile işlemci arasında hava kabarcığı kalmıyor. Fırça ile sürdüğünüzde kalıyor.

Amazon'dan önerebilirseniz iyi olur Prime ile alacam.

Mxt4 çok iyibir macun, riske girmeyip onu alın. Fırçaya ihtiyacınız yok. En iyi termal macun sürme yöntemlerinden biri olarak (5 nokta ) işlemcinin, yaklaşık 4-5 mm içine gelecek şekilde bir kare oluşturun ve karenin her bir köşesine çok az, pirinç tanesinden biraz fazla macun koyun, sonra karenin tam ortasına macun koyun, soğutucunuzu oturtun. Bu yöntemle soğutucu ile işlemci arasında hava kabarcığı kalmıyor. Fırça ile sürdüğünüzde kalıyor.

Artics MX4 mü?

30 TL artırıp bunu alın.

Bu da spatulalı hali.

Arctic MX4 termal macun sahtesi çok yaygınmış.
2. sahte gibi duruyor araştırdım sahtesi ile orijinalini ve 2.de scan vb yazıyor 1000$.
Kutu vb orijinalinde uzun böyle.

Pardon 1000$ ne anlama geliyor anlamadım ama Trendyol'daki orijinaldir umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı