İşlemci için termal macun önerisi

jack ssparrow

Decapat
Daha fazla  
İşlemci için termal macun önerileriniz nedir? Kaç derece düşer? BF 1 Hitman de falan 90 100 derece arasında oluyor işlemci. Ve termal macun sürmesini falan bilmiyorum. Fanı falan çıkarırkende zarar vermek istemiyorum. Bigisayarcıya götürüp sürdürsem sorun olur mu?

İşlemci için termal macun önerileriniz nedir? Kaç derece düşer? BF 1 Hitman de falan 90 100 derece arasında oluyor işlemci. Ve termal macun sürmesini falan bilmiyorum. Fanı falan çıkarırkende zarar vermek istemiyorum. Bigisayarcıya götürüp sürdürsem sorun olur mu?

Bilgisayarcı leş macunu sürüp 400 tlni alır stock fanda o değerler normal. Birazcık el becerin varsa MX6 al geç kendin halledersin.

İşlemcin ne kullandığın fan ne sökmesi çok zor olmuyor genellikle. MX6 işini görür.

Masaüstü mu diz üstümü sürmesi kolay düzgünce söküp takarsanız sorun olmaz hiç uğraşamam risk alamam diyorsanız serviste yaptırın, o dereceleri görüyorsa muhtemelen dizüstüdur.

Thermal Grizzly modellerine bakın. Hydronaut veya Kryonaut düşünebilirsiniz, Mastergel Pro'da vardır. MX4 falan almayın sakın.

Termal macun yenilemesinde hiçbir zorluk yok fanı çıkar eski macunu temizle ve yenisini nokta şeklinde sür fanı oturt bu kadar https://app.hb.biz/bJMdzlCIg5vw
Bu termal macunu alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı