İşlemci iğnesi yamuldu

iPwnTrollz

Centipat
Daha fazla  
İyi günler değerli üyeler. Bu sabah kargoyla gelen AMD işlemcimin 3-4 iğnesi yamulmuştu. Bende iğne yardımıyla düzelttim lakin kasa olmadığı için deneme fırsatım olmadı. Bu işlemci düzgün çalışır mı? Eğer çalışırsa bu şekilde kullansam ileride bir sorun çıkarır mı? Düzelttiğim iğneler eskisi gibi oldu anakarta hemen oturuyor lakin yine de ileride bir sorun oluşturur diye korkuyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

İyi günler değerli üyeler. Bu sabah kargoyla gelen AMD işlemcimin 3-4 iğnesi yamulmuştu. Bende iğne yardımıyla düzelttim lakin kasa olmadığı için deneme fırsatım olmadı. Bu işlemci düzgün çalışır mı? Eğer çalışırsa bu şekilde kullansam ileride bir sorun çıkarır mı? Düzelttiğim iğneler eskisi gibi oldu anakarta hemen oturuyor lakin yine de ileride bir sorun oluşturur diye korkuyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Neden düzeltmeye çalıştın ki? Hemen geri iade etseydin keşke, durduk yere riske girmene gerek yoktu. Soruna gelecek olursak, düzeltiysen çalışabilir ama garanti veremem. Fotosu var ise atar mısın bakalım bi.

En son bende fanı çıkarırken aşırı yapışmıştı. Sinirlenip sert çektiğimde çıkmıştı ancak birkaç pin yamulmuştu. Arkadaşa verdim bir şeyler ile düzeltti. Arkasından taktığımda ise problemsiz açılmıştı. Sıkıntı çıkmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı