anakarta nasıl bakılıyorAnakart nedir?
Alacağınız işlemci 1156 pim LGA dır anakart işlemci soketi 1156 olmazsa uymaz.
anakarta nasıl bakılıyor
Anakart modelinin LGA soket numarasını öğren ve işlemcinin soket uyumu ile aynımı karışılaştır. Anakartın özelliklerine bakmak için anakartın modeli ile aratsan bile zaten orijinal sitesi genellikle çıkar.
Windows arama kısmına msinfo32 şeklinde arat çıkıcaktır.Anakartımın modelini bilmiyorum nasıl bakabilirim?
O bahsettiğin işlemciyi şu an almanın tek amacı overclock olur. Ve tabii ki pin değerine baktıktan sonra overclocka uygun mu değil mi ona bakman gerek ki bunun videosu da var YouTube'da Gigabyte GA-H55 UD3h adlı bir anakart var bu anakart bu işlemci için yanında iyi bir soğutucu ile gayet iyi iş çıkarabilir. Önerim 3.6-3.8 GHz'e kadar overclock yapman yüksek performanslı ekran kartları beslemene olanak sağlar. Tabi bu yönde termal macun da çok önem arz ediyor onun için de Arctic MX-4 2019 Edition adlı termal macunu öneririm bizzat kullanıyorum. Ya söyleyecek daha çok şey var biraz düzensiz anlattım ama daha detaylı yazarsan dizeceğin sistemle ilgili parçaları falan yardımcı oluruz sistem sadece anakarttan ve işlemciden ibaret değil kullanmayı düşündüğün parçaların hepsini söylemen gerekiyor.
Windows arama kısmına msinfo32 şeklinde arat çıkıcaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.