İşlemci ısınma sorunu

Jilet

Hectopat
Yer
Niğde / Merkez
Daha fazla  
Arkadaşlar bu gün GTA 5 Ultra ayarlarla grafik paketiyle oynarken bir de baktım işlemci 96C sizce neden olabilir? Normal mi?

749EE0FA-12F8-4FAB-A84D-B24057309841.jpeg

Arkadaşlar bu gün GTA 5 Ultra ayarlarla grafik paketiyle oynarken bir de baktım işlemci 96C sizce neden olabilir? Normal mi?

Eki Görüntüle 655183
İşlemci ne ? Laptop için çok anormal değerler değil. İ7 9750H, 10750H gibi modeller laptop soğutması ile yeterince iyi soğutulamadığı için genelde bu sıcaklıklarda çalışıyor.

Kabul edilebilir, laptopların yapısı gereği soğutmaları yeterli değil maalesef. Termal macun değişimi, her ne kadar ahım şahım fark yaratmayacak olsa dahi laptop soğutucu veya işlemciye UV deneyebilirsiniz, ciddi oranda sıcaklığı düşürebilir.

Laptop kullanıyorsunuzdur umarım.

Evet efendim laptop.
Tam sisteminizi yazar mısınız?
Arkadaşlarım ek olarak belirteyim soğutucu kullanmıyorum :D lakin şöyle bir şey eklemek istiyorum yaklaşık 2 hafta önce masanın yerini değiştirdim o günden sonra bir şeyler ters gitti o güne kadar hiçbir sorun olmuyordu aynı oyunları saatlerce oynuyordum acaba cam kenarı olduğu için fayda sağlıyor olabilir mi eski yerine almalı mıyım sizce.
İşlemci ne? Laptop için çok anormal değerler değil. i7 9750H, 10750H gibi modeller laptop soğutması ile yeterince iyi soğutulamadığı için genelde bu sıcaklıklarda çalışıyor.

i5 9300H efendim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı