İşlemci koruma kapağı oynuyor

Yas1nn

Centipat
Görseldeki siyah kısım işlemciyi taktıktan sonra oynuyor, çıkabiliyor. Anakartın demirini indirmek de kolay olmadı, herhangi soruna yol açar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20230420_122102.jpg
    342,2 KB · Görüntüleme: 101
Orası çıkacak zaten. İşlemci olmadığı zamanlarda anakart pinlerini korumak için takılıyor. Çıkartıp anakartın kutusuna veya kaybetmeyeceğiniz bir yere kaldırabilirsiniz.

Mavi kağıt da çıkmalı mı?
Orası çıkacak zaten. İşlemci olmadığı zamanlarda anakart pinlerini korumak için takılıyor. Çıkartıp anakartın kutusuna veya kaybetmeyeceğiniz bir yere kaldırabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20230420_124540.jpg
    266,7 KB · Görüntüleme: 45
Evet. M2 SSD için termal ped. İşe yaraması için bandın çıkması lazım.

Anakartı sarı ve siyah yerlere oturttabiliyorum fakat vidalar oraya girmiyor. O sarı ve siyah şeyleri çıkarmalı mıyım? Hangi vidaları nerelere takmalıyım?

Beyaz şerit Ekran Kartına ait. Anakartın soketinde, Ekran Kartı'nın sokete oturmasını engelleyen bir parça var. Ne yapılmalı?

Beyaz şerit Ekran Kartına ait. Anakartın soketinde, Ekran Kartı'nın sokete oturmasını engelleyen bir parça var. Ne yapılmalı?

Dosya Ekleri

• IMG_20230420_142013.jpg
    203,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20230420_141958.jpg
    261,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20230420_141949.jpg
    242,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20230420_172220.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
@Yas1nn Ekran kartını engellememesi lazım. Sarı ve siyah vidaları anakarta uygun yerlere yerleştirdikten sonra kargaburun veya düz pense yardımıyla iyice sık. Ondan sonra anakartı oturtup vidala. Şapkalı vidaları kullanacaksın.

Anakartı taktım fakat Ekran Kartının ucu düzken Anakart öyle değil. Anakarttaki o siyah yer engel oluyor. @Recep Baltaş

Anakartı taktım fakat Ekran Kartının ucu düzken Anakart öyle değil. Anakarttaki o siyah yer engel oluyor. @Recep Baltaş
Mag Forge 100M Kasada Cha soketi sanırım yok. Renkli fanı hangi sokete takabilirim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…