Online bir oyun, daha çok işlemciye yük bindiren oyunlardan biri. Sorun yok yani, sıcaklıkların ne durumda? Hem işlemci hem de ekran kartı için.
55 derece sıcaklık.
Online bir oyun, daha çok işlemciye yük bindiren oyunlardan biri. Sorun yok yani, sıcaklıkların ne durumda? Hem işlemci hem de ekran kartı için.
55 derece sıcaklık.
Eh tamam, sorun kalmıyor o zaman o halde. Online oyunların ezici çoğunluğu işlemciye yük bindirir, bu da kullanımlarla oynar.
Eh tamam, sorun kalmıyor o zaman o halde. Online oyunların ezici çoğunluğu işlemciye yük bindirir, bu da kullanımlarla oynar.
Virüs belki olabilir, veya o sırada arka planda uygulama çalıştırıyorsan ondan kaynaklı da olabilir. Tarama yap virüs için.
Sıcaklıklar hala normalse, darboğazlık bir durum yok ise sorun yok.
Ek bir çözüm için chipset, BIOS gibi sistem sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsin.
Arkada Discord Spotify açık hoca virüs olamaz sıkıntı yoktur değil mi hocam.
Sıcaklıklar normal.
Standart programlar, virüs olamaz deyip geçmemek daha iyi. Her yerden bir şey girebilir malum.
Ben hala bir sorun göremedim.
Standart programlar, virüs olamaz deyip geçmemek daha iyi. Her yerden bir şey girebilir malum.
Ben hala bir sorun göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.