R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 15 Mayıs 2022 #11 furkii06 dedi: Nasıl ya, kavga, dövüş, tartışma yok mu? Opera'yı savunuyorum diye kızmak veya kötülemek falan . Seni moderatör yapmalılar! Not: AMD Athlon x2 250 eski işlemcimle de sıkıntı yaşamadım. Bence temiz PC fark ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Aman hocam o nasıl söz? Gönül kırmamak için dilimizi ve nefsimizi terbiye etmeliyiz. Kırılan gönüller yapışsa da izi kalır. Öneriniz için şükranlarımı sunmak da boynumun borcudur. Saygılarımla.
furkii06 dedi: Nasıl ya, kavga, dövüş, tartışma yok mu? Opera'yı savunuyorum diye kızmak veya kötülemek falan . Seni moderatör yapmalılar! Not: AMD Athlon x2 250 eski işlemcimle de sıkıntı yaşamadım. Bence temiz PC fark ettiriyor. Genişletmek için tıkla... Aman hocam o nasıl söz? Gönül kırmamak için dilimizi ve nefsimizi terbiye etmeliyiz. Kırılan gönüller yapışsa da izi kalır. Öneriniz için şükranlarımı sunmak da boynumun borcudur. Saygılarımla.