İşlemci Kullanımının Aniden %100'e Gelmesi

BNQQ99

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
İşlemci Kullanımının Aniden %100'e gelip sonra tekrardan %20 seviyelerine düşmesiyle alakalı sorunum mevcut. M&B Warband bile oynarken bu şekilde sorunlar yaşamaya başladım son 3 gündür. Ne indirdim hatırlamıyorum ama ciddi bir güvenlik sorunu olabilir mi? Chrome'da gezerken bile arada oluyor. Hele nedir bu diye görev yöneticisini açtığımda 10 saniye sürüyor açılması.

I3 4160 CPU
8gb 1600mhz RAM
1060 6GB GPU
120GB SSD
500GB HDD

MSI'ın programından kullanım değerini gözlemledim ve CPU'nun M&B Warband oyununda %100'e çıktığını gördüm. Bu olanaksız çünkü daha önceden ekran kartı takmadan bile böyle bir sorun yaşamadan oyunu oynuyordum.

Kapersky kullanıyorum sürekli aktif halde bilgisayarımda bulunuyor fakat yetersiz olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwarebytes, Adwcleaner, Hitman Pro, Rootkit Scanner programları ile sorununuz çözülene kadar sırasıyla verdiğim şekilde bilgisayarınızı taratın. Düzelmezse başka yöntemleri deneriz.

İşlemciniz o ekran kartına yetmez darboğaz oluşacaktır ancak normal kullanımda bile böyle davranış sergiliyorsa bilgisayarınız virüs den dolayı olabilir.

Sorun çözüldü. 4 Gün önce sabahlarken güç tasarrufu moduna almıştım, dengeli'ye geçirerek sorunu çözdüm. Sanırım güç tasarrufu modunda bilgisayar ciddi bir şekilde kısıtlı güç sağlıyor.
aynı işlemci bende var muhtemelen gücü yetmiyordur yapıyordur
İşlemci çok kötü bir işlemci değil, Asus r7 265 OC modunda pubg'yi 55+ fps'de sıkıntısız drop yaşamadan oynuyordum.
İşlemciniz o ekran kartına yetmez darboğaz oluşacaktır ancak normal kullanımda bile böyle davranış sergiliyorsa bilgisayarınız virüs den dolayı olabilir.
Evet yetmiyor fakat böyle bir oyunda drop yaşamamın olanaksız olduğunu düşünüyordum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı