İşlemci & Kuzey köprüsü 100 derece

Benim kasamın yan kapağı kapalı değil açık o bir sıkıntı yaratır mı acaba?

Bu arada termal macun değişeli daha 2 hafta falan oldu

O zaman soğutma ile ilgili bir dengesizlik olabilir. Ya da eğer BIOS'tan ayarlama yaptıysanız veya kurcaladıysanız belki bu da sıcaklığı yükseltmiş olabilir. BIOS'a girmemişseniz hiç bu bağlamda soğutma dengesizliği diye yorumluyorum.

İşlemcim xeon değil Adı "Genuine İntel(R) 000 @ 2.40GHz" hayatımda hiç duymadığım intelin model işlemcilerindenmiş sanırım

İlk aldığımda anakartta overclock vardı ve anakartım overclock bir anakart olduğu icin üstünde düğmeler ilede yapılabiliyor bios olmadan lakin biosu sıfırladım ve düğmelerdeki overclokcuda kapattım ona rağmen böyle normal işlemci hızım 2.40GHz gözüküyor ama bilgisayar 2.51GHzden düşmüyor açılışta bile aynı
Ne marka termal macun kullandınız.
En son bilgisayarcı bir termal macun sürdü ama internette gördüğüm kadar ucuz ve kalitesiz bir termal macun su gibi birşey

İşlemcim xeon değil Adı "Genuine İntel(R) 000 @ 2.40GHz" hayatımda hiç duymadığım intelin model işlemcilerindenmiş sanırım
Hiçbirini tutturamadık tüh.
Soğutucunun metal kısmını da elinizle kontrol ettiniz mi öyle 100 derece olacak bir sıcaklık gibi mi duruyor? Yani soğutucuya iletim konusunda bir sorun var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…