xEmpty
Femtopat
Daha fazla
2 Tane fan almıştım eskileri çıkarıp onları taktım. Stok işlemci soğutucusunu çıkarıp başka soğutucu takacaktım. Soğutucu uyumlu olmadığı için takamadım. Stok soğutucuyu geri takacaktım termal macun bitmiş, 2 sene önce 15-20 TL'ye aldığım Cooler Master macun vardı onu kullandım. Taktım bilgisayarı açtım, direkt GTAV'ya girdim. 5-10 dakika oynadım. İşlemci sıcaklığın 95'e çıktığını gördüm ve kapattım bilgisayarı. Bir sıkıntı olmasın diye. Macunu sürerken az sürmüşümdür vs diye düşünüp çıkardım fanı işlemci ve fanın üstünü macundan arındırıp tekrardan macun sıkıp taktım soğutucuyu. Daha sonra bilgisayarı çalıştırdığım da no signal hatası aldım. O hatadan sonra macunla ilgili olabileceğini düşünüp 50 TL'ye xig marka macun aldım onu sürdüm hata hala devam etti. İlk işlemciye bir şey olduğunu düşündüm ama kasadaki her şey çalışıyordu klavye fan ekran kartı vs. ve herhangi bir USB çıkarıp taktığım zaman kulaklıktan o klasik dıdıdın sesi geliyordu yani Windows açılıyor. O yüzden kasada herhangi bir problem olmadığını sıkıntının monitör veya HDMI kablosunda olduğunu düşündüm monitör daha yeniydi farklı kablo ile denedim hala devam etti. Daha sonra ekran kartının ışığının yandığını ama fanının çalışmadığını fark ettim kablo da sıkıntı yoksa ekran kartındadır sıkıntı değil mi? Bu arada ekran kartını çıkarıp taktım RAM'leri çıkarıp taktım tek RAM denedim silgi ile sarı yerleri silmeyi denedim bir sonuca varmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: