İşlemci madenciliği mantıklı mı?

Hocam şu aralar meşhur oldu zaten “rapteroum” (yanlış olabilir) madenciliği ile iyi kar edilebiliyor. İnternetten bakarsanız Burak demiralp adlı kanaldan baktım anlatımı açık ve net isterseniz sizde göz gezdirebilirsiniz.

Ben xmrig kullanyordum bayağı zarar ettirdi bana teşekkür edeyim bunu da deneyeyim. Günde yarım dolar kazansam kardır.

Bu aralar işlemci madenciliği ne çok sorulur oldu. Ben bir kaç konuda bahsettim Ryzen 5 3600 ile haven coin kazıyorum epeydir. Bununla ilgili video çekiyorum bitirmeme az kaldı yüksek ihtimalle yarın YouTube kanalında paylaşacağım.
Ek bilgi olsun her işlemci her algoritmada başarılı olamaz. Madencilikte geliri iyi denilebilecek işlemciler AMD tarafında threadipper ve Ryzen 9 ailesi, Intel tarafında da Xeon işlemci ailesi genellikle. Şimdi size monero kazımında en iyi işlemciden en zayıfa doğru bir liste vereyim siz bakın.

Son düzenleme:
Hocam ben de zamanında monero kazmıştım xmrig ile (R5 4650G) neredeyse 1 ayda 20TL gelmişti. 😀

Hocam kurdum PC'ye. Ortalama1 saattir kazıyor ve 1100-1300 arası gidip geliyor mh değeri. Şu an arkada Spotify, Steam ve Chrome açık. Bunları kapatınca 1500-1600'lere kadar çıkıyor. İyi midir?

Hocam kurdum PC'ye. Ortalama1 saattir kazıyor ve 1100-1300 arası gidip geliyor mh değeri. Şu an arkada Spotify, Steam ve Chrome açık. Bunları kapatınca 1500-1600'lere kadar çıkıyor. İyi midir?
Hocam bence hizmetlerden arındırılmış Windows ya da GNU Linux kurarsanız daha iyi performans alabilirsiniz.

Hocam bence hizmetlerden arındırılmış Windows'ya da GNU Linux kurarsanız daha iyi performans alabilirsiniz.

Oyun vs oynuyorum hocam o yüzden Linux bana yaramıyor. Hizmetlerden arındırılmış Windows fikri güzelmiş alsında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı