İşlemci madenciliği mantıklı mı?

Hocam anlatabilir misiniz acaba hangi programla yapıyorsunuz?
Hocam @e.n.e.s adlı hocamız belirtmiş ancak ben yine de bir video göndereyim dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada üç günlük kazancım da bu(Normalde daha fazla olur ancak bilgisayarı kapatmak zorunda falan kaldığım için bir tık düşük oldu): Ekran görüntüsü 2021-11-16 234039.png
Bende maksimum 120 H ile kazıyor, işlemcim bu kadar kötü müymüş yahu :D?

Hocam Intel işlemciler pek mining için kullanılmıyor bir bildikleri varmış demek ki :D. Bir de laptop ise o yüzdendir.

Bilgisayar boşta iken de mi o miktarda kazıyor? Yoksa normal kullanımda da mı o değerleri veriyor? Sizi de soru yağmuruna tutmuş gibi oldum ama :D.
Şu senkronizasyon bitsin her şeyi kapatıp bakacağım birde. Önemli değil hocam, bir R9 5950X performansı beklemiyordum ama bu kadarda düşük olacağını tahmin etmemiştim :D.
1637096152118.png

Bilgisayar boşta iken de mi o miktarda kazıyor? Yoksa normal kullanımda da mı o değerleri veriyor? Sizi de soru yağmuruna tutmuş gibi oldum ama :D.

Hocam bir şey fark ettim şimdi. Benim PC boşta iken 350/400 HS ama arkada Google vs açınca 1400-1500 oluyor. Ta mtersi olması gerekmiyor mu?

İşlemci ömrü daha da azalır
Adamlar 20 tane ekran kartı ile yapıp para kazanıyorlar 1 tane ile fazla kazanılmaz bence
Cem YIILMAZ'ın esprisi geldi aklıma. Telegram'da yana yana işlemci arıyorlar mantıksız olmasa gerek.

Dosya Ekleri

• IMG_20211117_001830.jpg
    IMG_20211117_001830.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 79
Hocam şimdi boştayken tekrar denedim ilk 5 dakika 120 civarlarındaydı sonra bir ayar yazısı çıktı (kendisi ayar yaptı sanırım) şimdi 270'lere kadar çıktı bekliyorum.
Şimdi 700 civarlarında, demek beklemek lazımmış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı