İşlemci madenciliği mantıklı mı?

Ryzen 5 1600 ile günde 1.5 dolar ihtimali yok gibi eğer varsa helal olsun. Bu bilgiden hepimiz yararlanmalıyız.

1500HS de kazarsa günlük ortalama 1.1 dolar kazanır. Ancak bu coinin piyasası çok dalgalı. Daha dün üşüşte olan coin bugün yükselişte.

Nasıl oluyor anlatabilir misiniz?
Ryzen 7 2700 ,RX580 li sistemde Ethereum kazıyorum,
Hocam bu konudaki önceki mesajlarımda bir video var o video yardımcı olacaktır. Anlayamadığınız yer olursa daha detaylı açıklayabilirim.
Ryzen 5 1600 ile günde 1.5 dolar ihtimali yok gibi eğer varsa helal olsun. Bu bilgiden hepimiz yararlanmalıyız.

Hocam dediğim gibi değişiyor, ancak ortalama 1.2 dolar civarı diyelim. Buyurun dün 23.43'te 36 RTM vardı şu an:
Hocam bu konudaki önceki mesajlarımda bir video var o video yardımcı olacaktır. Anlayamadığınız yer olursa daha detaylı açıklayabilirim.

Hocam dediğim gibi değişiyor, ancak ortalama 1.2 dolar civarı diyelim. Buyurun dün 23.43'te 36 RTM vardı şu an:

Bir RTM 0.06 USD diye biliyorum en son baktığımda o kadardı. Hocam bir de eth madenciliği yaptığım için onu etkilememesi için 12 çekirdekli işlemcim olmasına rağmen 11 çekirdeği ile yapıyorum.

Dosya Ekleri

• AE63A9E4-EDE9-494F-9AFE-B6BEEDEA2C07.jpeg
    AE63A9E4-EDE9-494F-9AFE-B6BEEDEA2C07.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Ekran kartı ile aynı anda yapıyorum cpu madenciliği.5800x ile günde 2 dolar civarı getirmekte şuan işlemciye Undervolt ve sabit mhz ayarını yapmak biraz sıkıntı ama ayarları deneyerek bulabilirsiniz.Örneğin işlemci sıcaklığı sabit 60-65 derecelerde çalışırken ara sıra 75 derecelere çıkıp tekrar iniyor Mh dalgalanması olduğu için.Kullandığınız soğutucuya göre bios ayarlarınızı yapmanız lazım.Raptoreum'un algoritması farklı olduğu için Mhz dalgalanması çok fazla yeni başlayacak arkadaşlar şaşırmasın.

Sanırım bir yerde yanlışlık yaptım, yaklaşık 10 saat kazdım fakat hiç gelmemiş.
1637166457548.png

Al kısmından cüzdan oluşturup config içine yazdım, tune_config ayarıda tamam. Acaba nerede hata yaptım? Ayriyaten hesap falan mı açmam gerekiyor?

Sanırım bir yerde yanlışlık yaptım, yaklaşık 10 saat kazdım fakat hiç gelmemiş.
Eki Görüntüle 1217890
Al kısmından cüzdan oluşturup Config içine yazdım, tune_config ayarıda tamam. Acaba nerede hata yaptım? Ayrıyeten hesap falan mı açmam gerekiyor?

Hocam eğer minimum ödeme miktarını geçtiyse borsanıza (ben dex trade kullanıyorum) borsaya direkt olarak yatıyor. Günde iki defa ben hiç işlem yapmadan çekebiliyorum sizde de öyle olması lazım aslında.

Hocam eğer minimum ödeme miktarını geçtiyse borsanıza (ben dex trade kullanıyorum) borsaya direkt olarak yatıyor. Günde iki defa ben hiç işlem yapmadan çekebiliyorum sizde de öyle olması lazım aslında.
Hocam ben olayı yanlış anladım herhalde. Videolarda izlediğimde Raptoreum Core programından bir cüzdan kodu oluşturuyorlar ve miner dosyasındaki config'in içine ekliyorlar, birde pool adresi ekliyorlar, sonrasında kazmaya başlayınca RTM cüzdana geliyor. Böyle işlemiyor mu?

Hocam ben olayı yanlış anladım herhalde. Videolarda izlediğimde Raptoreum Core programından bir cüzdan kodu oluşturuyorlar ve miner dosyasındaki Config'in içine ekliyorlar, bir de pool adresi ekliyorlar, sonrasında kazmaya başlayınca RTM cüzdana geliyor. Böyle işlemiyor mu?

Hocam bilmiyorum ancak benim anladığım ve sıkıntısız paramı çekebildiğim yöntem, dex trade adlı borsaya giriyoruz ikinci olarak borsaya kayıt olup cüzdan kısmına giriyoruz 3. olarak arama kısmına RTM yazıp deposite tıklıyoruz. Burada karşımıza çıkan adres cüzdan adresimiz bu adresi config dosyasındaki gerekli yere girip kazımı başlatıyoruz. Günde iki defa borsaya ödeme yapılacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı