İşlemci Max durumunu 99% yapmak?

Makaleler
1
Evet bir konuda bir arkadaş eğer 100 olursa yanabilir yazmış benim de bilgim yoktu, altına da 99% yapın demiş ben de öyle yaptım bu doğru mu? 99 daha mı iyi?

Evet bir konuda bir arkadaş eğer 100 olursa yanabilir yazmış benim de bilgim yoktu, altına da 99% yapın demiş ben de öyle yaptım bu doğru mu? 99 daha mı iyi?
Hocam sıcaklıklara bağlı iyi bir soğutmada 70 derecede 100 yaparsanız ne olacak ha 4.3 GHz olmuş ha 4.29 GHz olmuş.

Hocam sıcaklıklara bağlı iyi bir soğutmada 70 derecede 100 yaparsanız ne olacak ha 4.3 GHz olmuş ha 4.29 GHz olmuş.

Mesaj kasmaya çalışan biri bunlar uyarı sebebidir.
Kim demiş onu? Ne alaka?
yani hocam bunun 100 olması sıkıntı arz etmiyor demi?

Garip bir şekilde birkaç oyunda FPS arttırmak için ve dropların önüne geçmek için önerilen ve çok izlenilen İngilizce Youtube videolarında denk geldiğim bir olay. Doğruluğunu çok bilmiyorum ama nedense bunu Windows'ta bir tweakmiş gibi önerip duruyorlar. Doğruluğunun kanıtlandığına tanık olmadığım için pek bir yorum yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…