- Makaleler
- 1
Evet bir konuda bir arkadaş eğer 100 olursa yanabilir yazmış benim de bilgim yoktu, altına da 99% yapın demiş ben de öyle yaptım bu doğru mu? 99 daha mı iyi?
Evet bir konuda bir arkadaş eğer 100 olursa yanabilir yazmış benim de bilgim yoktu, altına da 99% yapın demiş ben de öyle yaptım bu doğru mu? 99 daha mı iyi?
Hocam sıcaklıklara bağlı iyi bir soğutmada 70 derecede 100 yaparsanız ne olacak ha 4.3 GHz olmuş ha 4.29 GHz olmuş.Evet bir konuda bir arkadaş eğer 100 olursa yanabilir yazmış benim de bilgim yoktu, altına da 99% yapın demiş ben de öyle yaptım bu doğru mu? 99 daha mı iyi?
Hocam sıcaklıklara bağlı iyi bir soğutmada 70 derecede 100 yaparsanız ne olacak ha 4.3 GHz olmuş ha 4.29 GHz olmuş.
Mesaj kasmaya çalışan biri bunlar uyarı sebebidir.
yani hocam bunun 100 olması sıkıntı arz etmiyor demi?Kim demiş onu? Ne alaka?
Sıkıntı arz etmiyor. İşlemci %100 de çalışınca yanmaz. Herkesin dediğine inanmayın.yani hocam bunun 100 olması sıkıntı arz etmiyor demi?
Eki Görüntüle 678248
Etmiyor, her insanın dediğine inanmayın direkt. İşlemci kullanımıyla, işlemci yanmasının alakası yok.Yani hocam bunun 100 olması sıkıntı arz etmiyor değil mi?
Eki Görüntüle 678248
Etmiyor, her insanın dediğine inanmayın direkt. İşlemci kullanımıyla, işlemci yanmasının alakası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.