İşlemci mi ekran kartı mı alınmalı?

3090'a kötü demem ne alaka? Mesajımı okumadınız sanirim. 4060 3070 TI-3080 guclerinde çıkar dedim.
Demediniz işte allah allah. Bende size, size 3090a kötü dediğinizi söylemediğimi söyledim. Bence uzatmaya gerek yok hocam :D türkçem yetmiyor.

Bazı insanlar bazı şeyleri bildiği için söylerler. Bunun için ata sözlerimiz de vardır.
4070 Ti 3090 Ti'dan bile güçlü gidin oyun testine bakın.
Ben bilmeme rağmen, dedim ki bilen konuşur, her zaman daha iyi bilen vardır ve dediğinizi tekrar kontrol ettim.
1678381150106.png

Başka bir sorunuz var mı?

Bazı insanlar bazı şeyleri bildiği için söylerler. Bunun için ata sözlerimiz de vardır.

Ben bilmeme rağmen, dedim ki bilen konuşur, her zaman daha iyi bilen vardır ve dediğinizi tekrar kontrol ettim.
Eki Görüntüle 1695870
Başka bir sorunuz var mı?

Bazı oyunlarda geçiyor kalanında eşit FPS sonuçta 90'dan güçlü?

10 FPS geçen oyunun de SS'ini alin.

Bazı oyunlarda geçiyor kalanında eşit FPS sonuçta 90'dan güçlü?

10 FPS geçen oyunun de SS'ini alin.

Burada, kusura bakmayın haklıymışsınız diyerek çok güzel bir hareket yapma şansın vardı.
Siz şimdi bazı oyunlardaki 5-10 FPS ile haklı olduğunuzu savunacaksanız, ben burada bu muhabbeti keserim. Zaten bu bilgiye ihtiyacı olanlar, bunları okuyup anlarlar. Siz de görmek isterseniz, yazarsınız YouTube'a.
Arkadaş şu anlarda güldür güldür'ün cahilsavar skeçi aklıma geliyor.

4070 Ti 3090 Ti'dan bile güçlü gidin oyun testine bakın.

Sen 3090 Ti'den bile güçlü dedin ben sana 3090 la anca yarışıyor diyorum. Anla ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ama bir mesaj için 20 tane mesaj yağdırmaya gerek yok ben sadece fikrimi belirttim. 3600x ile 3090 kullanmak çok mantıksız bir hareket olur 1080p de. Ben onun yerine 4060 alırım gerekirse eski işlemciyi satıp 5600'e yukseltirim hem oyunda yeterli performansı alırım hem güç tuketimi ve güncellik anlamında bir tık öne geçerim.

Tamam ama bir mesaj için 20 tane mesaj yağdırmaya gerek yok ben sadece fikrimi belirttim. 3600x ile 3090 kullanmak çok mantıksız bir hareket olur 1080p de. Ben onun yerine 4060 alırım gerekirse eski işlemciyi satıp 5600'e yukseltirim hem oyunda yeterli performansı alırım hem güç tuketimi ve güncellik anlamında bir tık öne geçerim.
1080p tarafı zaten çok saçma.. siz öyle bir iddia patlattınız ki, camia ayaklandı.

Konu sahibi 20 FPS darboğaz olur demiş. 1440p olsa darboğaz olur mu sence?
Konu sahibi bir yerden dar boğaz kelimesini öğrenmiş sonra gitmiş internette darboğaz testi yapmış karşılaştırmış, ora da böyle bir sonuç almış. Yani somut birşey yok. Kartı takmadan nasıl bilecek 20 FPS'yi? Hangi oyunda 20, kime 20?..

Sonra da 1200W almış. Yani arkadaş çılgın biraz. 3090 güzel olur diyeceksin geçeceksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı