İşlemci mi monitör mü?

James21

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden bir sistem toplamıştım (eskiden çok bilmiyordum o yüzden direkt hazır sistem almıştık) haliyle içinde Ryzen 3 2200G işlemci var RX 570 ekran kartı var, 75 Hz bir monitöre sahibim. CS:GO oynamayı seviyorum kendimi geliştirmem için sizce 144Hz monitör mü almalıyım yoksa işlemciyi yükseltip daha sonra mı monitör almalıyım?

144 FPS'i geçebiliyorsan ve altına düşmüyorsan 144 almanı öneririm. Ama bu sistemle 1 yıl falan devam edersin GO'da oda maksimum biliyorsun her güncellemede FPS düşüleri yaşanıyor seneye 50 FPS almayacağımız malum :D
144 FPS'i geçebiliyorsan ve altına düşmüyorsan 144 almanı öneririm. Ama bu sistemle 1 yıl falan devam edersin GO'da oda maksimum biliyorsun her güncellemede FPS düşüleri yaşanıyor seneye 50 FPS almayacağımız malum :D
Bana kalırsa al 144 çok farkını görürsün kendini çok geliştirirsin. Sisteminide seneye yenilersin dostum

144 FPS'i geçebiliyorsan ve altına düşmüyorsan 144 almanı öneririm. Ama bu sistemle 1 yıl falan devam edersin GO'da oda maksimum biliyorsun her güncellemede FPS düşüleri yaşanıyor seneye 50 FPS almayacağımız malum :D.

Bana kalırsa al 144 çok farkını görürsün kendini çok geliştirirsin. Sistemini de seneye yenilersin dostum.

İşlemciyi yükselt fakat ne alacaksın?

144 FPS geçiyorum / Ryzen 3 3100 düşünüyorum.
Bence işlemci yükseltilmeli. Sadece CS:GO odaklı oynuyorum ve gelişmek istiyorum diyorsanız 144 Hz monitör daha mantıklı.

Evet sadece CS:GO odaklı oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı