İşlemci mi yoksa ekran kartı mı oyunlarda daha çok FPS verir?

Hocam birbirine uyması gerekir mesela işlemciyi en ucuz i3 aldın ekran kartını gidip RTX 2070 Super aldın darboğaz yapar birbirine uyumlu seçmelisiniz.

R5 1600AF 3.2 Ghz 6 çekirdek bu az değilmi?

Değil gayet iyi bir işlemci. Dün açtığın konuya da yazmıştık diye hatırlıyorum.

Eğer bütçen yetiyorsa R5 1600 AF yanına da RX 55500XT 8GB alabilirsin. 1722 TL'ye kadar düştü kurdan ötürü

Değil gayet iyi bir işlemci. Dün açtığın konuya da yazmıştık diye hatırlıyorum.

Eğer bütçen yetiyorsa R5 1600 AF yanına da RX 55500XT 8GB alabilirsin. 1722 TL'ye kadar düştü kurdan ötürü

Bunları alırsam hangi oyunda ne kadar fps alacağıma dair bir site varmı

youtube'da işlemci ile ekran kartını ayrı ayrı test ediyorlar birlikte değil.

Ryzen 1500X ile kendi yaptığım testlerini şuradan görebilirsin. 1600 AF ile bir tık daha iyi performans verecektir.

Ryzen 1500X ile kendi yaptığım testlerini şuradan görebilirsin. 1600 AF ile bir tık daha iyi performans verecektir.

teşekkürler anakart olarak RX 55500XT 8GB ve işlemci olarak R5 1600 AF alacağım 😀 büyük ihtimalle darboğaz sorunu yaşamam. oyunlarda en az 50 fps umuyorum...

teşekkürler anakart olarak RX 55500XT 8GB ve işlemci olarak R5 1600 AF alacağım 😀 büyük ihtimalle darboğaz sorunu yaşamam. oyunlarda en az 50 fps umuyorum...

2K oynamayacaksanız eğer bir çok oyunda ultra ayarlarda 60 FPS ve üzerinde kolayca çıkacaktır. Red Dead Redemption 2'de de kaliteyi çok düşürmeden 50+ FPS ile güzelce oynanabiliyor (8GB VRAM bayağı önemli burada)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı