İşlemci MotoGP22'de 94 dereceyi görüyor

tezgahs

Decapat
Katılım
6 Ağustos 2022
Mesajlar
50
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RTX 3060 / ASUS PRIME B-450 / 16GB RAM / 500GB M2 320GB HDD / 750W 80+ Gold PSU
Cinsiyet
Erkek
Meslek
motorcu
Arkadaşımla oynamak için MotoGP22 aldım. Biraz denemek için girdim ve bilgisayar kapandı. Bunun sıcaklıktan olduğunu anlayıp grafikleri düşürdüm yine kapandı. MSI Afterburner'dan işlemci sıcaklığına baktığımda 94 dereceye ulaştığını gördüm. Bu sıcaklığı nasıl düşürebiliriz? Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
FPS sabitle. 94 derece normal bi değer özellikle bu sıcakta. Odanın ısısı nasıl? İşlemcinin modeli ne? En son ne zaman macun değiştirdin? Laptop mu PC mi? Yeterince bilgi vermezsen doğru cevap alamazsın.
 
Son düzenleme:
Donanımlarını yazarsan yardımcı olabiliriz.

Ryzen 5 3600, ASUS Dual RTX3060, PNY XLR8 2x8 GB 3200MHz RAM, PNY XLR8 CS3030 500GB M.2 SSD, Western Digital 320GB hard disk, ASUS TUF 750W 80+ Bronze PSU

FPS sabitle. 94 derece normal bir değer özellikle bu sıcakta. Odanın ısısı nasıl? İşlemcinin modeli ne? En son ne zaman macun değiştirdin? Laptop mu PC mi? Yeterince bilgi vermezsen doğru cevap alamazsın.

Macunu değiştirmedim bilgisayar ağustos 2021'de alındı.
 
Ryzen 5 3600, ASUS Dual RTX3060, PNY XLR8 2x8 GB 3200MHz RAM, PNY XLR8 CS3030 500GB M.2 SSD, Western Digital 320GB hard disk, ASUS TUF 750W 80+ Bronze PSU.

Macunu değiştirmedim bilgisayar ağustos 2021'de alındı.

Bu işlemci için 94 derece çok fazla macun değiştirmenizi tavsiye ediyorum kasanın sirkülasyonu nasıl.
 
Bu sıcaklarda normal bir değer, macunu değiştirirseniz biraz daha azalır. Kasa düzgün havalanmıyorsa yan kapağı açık tutun.
 
O fanların yönü de önemli, 11 fanlı olup işe yaramayan kasalar var dostum.

Öndekiler arkaya, üsttekiler yukarı, arkadakiler arkaya, alttakiler yukarı hava vermeli. Bazen bu bile yeterli olamayabiliyor.
 
O fanların yönü de önemli, 11 fanlı olup işe yaramayan kasalar var dostum.

Öndekiler arkaya, üsttekiler yukarı, arkadakiler arkaya, alttakiler yukarı hava vermeli. Bazen bu bile yeterli olamayabiliyor.

Kasanın fanlarını ben takmadım söylediğin gibi öndekiler içeri hava veriyor arkadaki de egzoz işlevi görüyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı