bny98 Femtopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Laptopumda yüksek sıcaklık alıyorum. Eskiden işlemcimi bir programla limitlemiştim ama format atınca gitti ve programın ismini bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Laptopumda yüksek sıcaklık alıyorum. Eskiden işlemcimi bir programla limitlemiştim ama format atınca gitti ve programın ismini bilmiyorum.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.760 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 2 Kasım 2024 #2 Intel işlemciler için bu var. ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com Eğer Ryzen ise bu var ama bildiğim üzere Intel işlemcilerde de çalışıyor. Universal x86 Tuning Utility amdaputuningutility.com Artı 0 Eksi
Intel işlemciler için bu var. ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com Eğer Ryzen ise bu var ama bildiğim üzere Intel işlemcilerde de çalışıyor. Universal x86 Tuning Utility amdaputuningutility.com