İşlemci önerisi

MSI H81M-E33 anakartım var işlemci almayı düşünüyorum AMD FX-9370 Extreme 4.4 GHz 8MB İşlemci uyumlu olur mu? Bu işlemci AM3+.
Hayır AMD Soket ile Intel soket aynı değil. İstediğiniz işlemci AM3+ soket. Fakat Anakartınız LGA 1150 soketini destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinden biri olabilir. X5460 için Aliexpress'e güveniyorsanız sipariş edebilirsiniz.
Fiyatı garip geldi ama zaten 200'e dayancaktir kargo falan: D.
Intel Xeon X5450 işlemcisine bakabilirsin. Farklı önerisi ve bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.
Benim şu anki işlemci Intel E7300. 30 TL şu anda zamanında bunlar değerliydi vay be. Çok fazla bir FPS farkı olur mu işlemci değişince? 5-10 FPS fark fazla değil diye düşünüyorum.

Benim şuanki işlemci intel e7300. 30 TL şuanda zamanında bunlar değerliydi vay be. Çok fazla bir fps farkı olur mu işlemci değişince? 5-10 fps fark fazla değil diye düşünüyorum.
İşlemci sizdeki işlemciye göre yaklaşık yüzde 120 daha hızlı. Ne kadar FPS artar bilmem ama darboğaz yapmayacağı kesin.

Benim şu anki işlemci Intel E7300. 30 TL şu anda zamanında bunlar değerliydi vay be. Çok fazla bir FPS farkı olur mu işlemci değişince? 5-10 FPS fark fazla değil diye düşünüyorum.
5-10 FPS farktan bahsetmiyoruz. Siz bile şaşıracaksınız: D. Ve 55superx doğru söylüyor darboğaz yapma ihtimalı vardır diye düşünüyorum ben de. O yüzden tam verim alamıyorsunuzdur bilgisayarınızdan.

önerebileceğiniz işlemci varmı bütçe 600-700
Anakartınızı söylerseniz yardımcı olabilirim :).
önerebileceğiniz işlemci varmı bütçe 600-700
Pardon önceden yazmışsınız görmedim özür dilerim. Unutmustum onu :D
O zaman alayım ben hangisi iyi olur 50 olan mı 60 olan mı?
Biz onu önerdik ama bakarken birde ne göreyim :D. Anakartınız LGA 775 destekliyor. Xeon X serisi ise 771.
Xeon X serisi değil. Xeon E serisi almanız gerekmekte. E5450 alabilirsiniz. Yanlış mı bilmem ama Intel'in sitesinde 771 yazınca şüphelendim. Bilen biri varsa düzeltsin.

Son düzenleme:
Ben gene vişey anlamadım ne alayım ben şimdi QUOTE="Weks, post: 4497598, member: 275459"]

Biz onu önerdik ama bakarken birde ne göreyim :D. Anakartınız LGA 775 destekliyor. Xeon X serisi ise 771.
Xeon X serisi değil. Xeon E serisi almanız gerekmekte. E5450 alabilirsiniz. Yanlış mı bilmem ama Intel'in sitesinde 771 yazınca şüphelendim. Bilen biri varsa düzeltsin.
[/QUOTE]
Ben gene bişey anlamadım ne alayım ben şimdi 😀

Ben bu işlemcilerin 0 halini göremedim hepsi 2.el neden böyle bir zararı olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı