Overclock'u kaça kadar yapayım zararsız olacak şekilde?Benim yazıma yazınca yanlış anladım, kusuruma bakmayın.
Overclock'u kaça kadar yapayım zararsız olacak şekilde?Benim yazıma yazınca yanlış anladım, kusuruma bakmayın.
Onu bilmiyorum işte. Hiç overclock yapmadım ve yaptırmadım. Ayrı bi konu açarak yardım alabilirsin.Overclock'u kaça kadar yapayım zararsız olacak şekilde?
Voltaj vermeden yapabildiğin kadar yap.Overclock'u kaça kadar yapayım zararsız olacak şekilde?
Sizden ricam bir eğitim videosu falan varsa atabilir misiniz gerçekten bilgisizim bu konularda. Veya kendiniz de yazabilirsiniz. Voltajsız Overclock yapma işlemi için.Voltaj vermeden yapabildiğin kadar yap.
Voltaj vermeden yapabildiğin kadar yap.
Ekran kartına da zarar vermeden Overclock yapabilir miyim?Onu bilmiyorum işte. Hiç overclock yapmadım ve yaptırmadım. Ayrı bi konu açarak yardım alabilirsin.
Yapılabilir.Sizden ricam bir eğitim videosu falan varsa atabilir misiniz gerçekten bilgisizim bu konularda. Veya kendiniz de yazabilirsiniz. Voltajsız Overclock yapma işlemi için.
Ekran kartına da zarar vermeden Overclock yapabilir miyim?
Yapılabilir.
İkisinden yararlanabilirsiniz.
Yapılabilir.
İkisinden yararlanabilirsiniz.
Sayılır derecede doğrudur.Overclock için fanım elverişli değilmiş. İşlemci Overclock olmadan da iş yapar mı?
Ama daha işlemciyi almadıysanız X5460 bakın stok soğutucu ile çalışır ve daha performanslıdır. Birisi bana bunu yazdı doğru mu
Benim işlemci fanım bu çok daha iyi performans alırsınız dedi.Sayılır derecede doğrudur.
Amd fx 9370 extreme 4.4 Ghz işlemci aldım buna göre anakart önerebilir misiniz ?Anakartınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.
Pardon önceden yazmışsınız görmedim özür dilerim. Unutmustum onu
Biz onu önerdik ama bakarken birde ne göreyim. Anakartınız LGA 775 destekliyor. Xeon X serisi ise 771.
Xeon X serisi değil. Xeon E serisi almanız gerekmekte. E5450 alabilirsiniz. Yanlış mı bilmem ama Intel'in sitesinde 771 yazınca şüphelendim. Bilen biri varsa düzeltsin.
O işlemci güçlü bir işlemci ama soğutmak sıkıntı çıkarabilir. Keşke Bulldozer mimarili işlemci almasaydınız.Amd fx 9370 extreme 4.4 Ghz işlemci aldım buna göre anakart önerebilir misiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.