İşlemci soket üzerindeki sadece 1 pine termal macun bulaştı, ısı ile ilgili bir problem yok oyunlardaki kasmalar bu yüzden midir? Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Dostum işlemciye temas etmesi sıkıntı yaratabilir uzun zamanda termal macunların bazıları(genellikle kalitesiz olanları temas sıkıntısı doğurabilir. Ufak bir termal macun yüzünden garanti dışı kalmasın pinleri hassas bir şekilde macundan arındırmanız iyi olacaktır.
Şimdi anakart pin'inde bulunan termal macunu temizledim ancak, işlemci ortasındaki ( Gri metal yerin arası) termal macunları temizleyemiyorum. O bi sorun teşkil eder mi? İğne ile yapmaya korkuyorum daha yeni alındı 3 gün oldu.
Şimdi anakart pin'inde bulunan termal macunu temizledim ancak, işlemci ortasındaki ( Gri metal yerin arası) termal macunları temizleyemiyorum. O bi sorun teşkil eder mi? İğne ile yapmaya korkuyorum daha yeni alındı 3 gün oldu.
Benim şuanda işlemcimde de var o arada temizleyemedim orayı bi problem yaratmadı bana ama genede temizlicem dersen sulu boya fırçası bul bi tane onla temizle korkma orasına birşey olmaz
Kasma yapacağını sanmıyorum ama dediğim gibi sulu boya fırçasıyla temizle geçer.