İşlemci pinleri hassas değil mi?

RGB fanı

Picopat
Merhaba çoğu videoda gördüm işlemci montajı izliyorum fakat bazı abilerim Technopat ve Teknobiyotik pinlere çok rahat dokunuyor.

Şu videoda Teknobiyotik AMD'nin arka pinlerini 2-3 kez çok rahat dokunuyor ve yamulmuyor Intel'de de öyle tak çıkar çok rahat yapıyor pinler kolay kırılan hassas bir madde değil mi? Korkulu rüyam 1 pin kırılır sistem çalışır yamuk pin istemiyorum.

Eğer ben 1 PIN'i bile yamultursam sistrm çalışır mı hani çünkü sistem geldiğinde ben pin yamulmuş şekilde kullanıyorum korkusu yaşamak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video bu.

Yetkili arkadaşlardan yanıt beklemekteyim.

@Yener K. forumda yeniyim hocam pek de bu konularda bilgim yok rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Müsait olduğunuz zamanda konuma bakabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pinler kıl gibi değildir, dokunduğun gibi kırılmaz hocam, fakat baskı uygularsan kolayca kırılır.

İşlemciyle top oynar gibi sektiriyorum. Bir şey olmadı. O kadar hassas değilmiş. Yamulma falan olmadı. Zaten bayağı sert.

Hani bana o kadar kılcal dedilerki hani pat diye direk yamulur kırılır normal dokunsan bile o kadar korkuttularki.
Yok hocam onlar kulaktan kulağa dolaşan bilgiler 😀

PGA soket işlemci pinleri çok sert olmaz ve gene çok hassas olmaz fakat elle yamultmayı denerseniz tahminen bükülür. Yani takarken "Bir şey olur mu?" diye korkmayın ama özen gösterin en azından işlemcinize ve iş kalitenize saygınız varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı