Bence çöpe atmalıyız. Soket değişim videolarını izledim, sağlıklı bulmadım. Yaptırıp satsam mı? 
BGA cihazı ile soket değişimi yaptırılabiliniyo ama anakartın eski modelse yaptırmaya değmez tamir ücreti biraz tuzlu oluyor çünkü. Ayrıca tamiride ayrı bir ustalık ve bga cihazının üst sınıf bir cihaz olması gerekir ki yapılan reballing işlemi uzun vade dayanabilsin.Bence çöpe atmalıyız. Soket değişim videolarını izledim, sağlıklı bulmadım. Yaptırıp satsam mı?![]()
Nanokatalog yani ithalatçı garantili.Garanti kapsamında ise müşteri memnuniyeti adına değişim ya da düzeltme yapabilirler. Pinler ne derece yamuk?
Asus Maximus VIII GeneBGA cihazı ile soket değişimi yaptırılabiliniyo ama anakartın eski modelse yaptırmaya değmez tamir ücreti biraz tuzlu oluyor çünkü. Ayrıca tamiride ayrı bir ustalık ve bga cihazının üst sınıf bir cihaz olması gerekir ki yapılan reballing işlemi uzun vade dayanabilsin.
O zaman bga cihazına hakim çok iyi bir tamirci bulmanı öneririm.Nanokatalog yani ithalatçı garantili.
Asus Maximus VIII Gene
Yeni alacağım. Bunu da ya atarım ya da ileride yaptırırım.O zaman bga cihazına hakim çok iyi bir tamirci bulmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.