NoNAME5252 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #1 2.el Ryzen 5 3600 aldım testlerini vb yaptırdım sorunsuz ama pinlerinde bazı yerlerde kurumuş macun var nasıl temizlememi önerirsiniz? Dosya Ekleri IMG_20220107_120832.jpg 340,3 KB · Görüntüleme: 121 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2022
2.el Ryzen 5 3600 aldım testlerini vb yaptırdım sorunsuz ama pinlerinde bazı yerlerde kurumuş macun var nasıl temizlememi önerirsiniz?
KS KS NoNAME5252 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #21 Amiga dedi: Vallahi ben yılda bir macun değiştirme yaparım, temizlerken de yılda bir işlemciyi sıcak suyla yıkar sonra alkolle temizler güzelce kurutup kullanırım. Kurutma önemli ama, ıslak kullanmaya kalkmayın sakın. Genişletmek için tıkla... Fanda işlemide yeni temizledimmx-4 macun sürdüm tozlarını aldım. Artı 0 Eksi
Amiga dedi: Vallahi ben yılda bir macun değiştirme yaparım, temizlerken de yılda bir işlemciyi sıcak suyla yıkar sonra alkolle temizler güzelce kurutup kullanırım. Kurutma önemli ama, ıslak kullanmaya kalkmayın sakın. Genişletmek için tıkla... Fanda işlemide yeni temizledimmx-4 macun sürdüm tozlarını aldım.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.603 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 8 Ocak 2022 #22 NoNAME5252 dedi: Fanda işlemide yeni temizledimmx-4 macun sürdüm tozlarını aldım. Genişletmek için tıkla... Radyatörü bile yıkıyorum ben, fanları değil. Ama radyatör yıkanınca çok zor kuruyor. Aralarında su damlacıkları kalıyor hep oraya dikkat etmek lazım. Artı 0 Eksi
NoNAME5252 dedi: Fanda işlemide yeni temizledimmx-4 macun sürdüm tozlarını aldım. Genişletmek için tıkla... Radyatörü bile yıkıyorum ben, fanları değil. Ama radyatör yıkanınca çok zor kuruyor. Aralarında su damlacıkları kalıyor hep oraya dikkat etmek lazım.
KS KS NoNAME5252 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #23 Amiga dedi: Radyatörü bile yıkıyorum ben, fanları değil. ama radyatör yıkanınca çok zor kuruyor. Aralarında su damlacıkları kalıyor hep oraya dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Reis ben ona cesaret edemem ya 10yılda bir toplıyabiliyorum. Artı 0 Eksi
Amiga dedi: Radyatörü bile yıkıyorum ben, fanları değil. ama radyatör yıkanınca çok zor kuruyor. Aralarında su damlacıkları kalıyor hep oraya dikkat etmek lazım. Genişletmek için tıkla... Reis ben ona cesaret edemem ya 10yılda bir toplıyabiliyorum.