İşlemci pinlerinin arasındaki tüy

Yer
İstanbul/Ataşehir
Pinlerin arasında ufak beyaz tüy tarzı bir şey var.
Fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. Kırmızı yuvarlak içine aldığım yer. Bu işlemci algılanmasında sorun oluşturur mu?
Yoksa fön makinesinin ilk kademesi ve soğuk modu ile temizlesem mi veya üflesem mi?
Veya hiç çıkarmasam mı işlemciyi tekrardan? Bu ara biraz sık sık çıkardım işlemciyi, kenardaki köşedeki termal macun artıkları yüzünden.

Teşekkürler.
Bende açmayacaktım zaten konu falan. Yine de sorayım istedim.

Dosya Ekleri

• 20201226_215736.jpg
    20201226_215736.jpg
    526,8 KB · Görüntüleme: 91
Bence algılamada vb sorun oluşturabilir üflenirse ağızdaki su damlacıkları oraya gidip sıkıntı çıkarabilir fön makinesi RN mantıklısı geldi ama orta veya sıcak ayar olmamasına dikkat edin. En soğukta olsun. Veya birşeyi sallayarak hava dalgası oluşturarak da onu oradan alabilirsiniz.
Ve de el ile alınırken çok sert olunmazsa pinlerde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. O kadar da hassas değildir yav :)

Fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. Kırmızı yuvarlak içine aldığım yer. Bu işlemci algılanmasında sorun oluşturur mu?
Yoksa fön makinesinin ilk kademesi ve soğuk modu ile temizlesem mi veya üflesem mi?
Veya hiç çıkarmasam mı işlemciyi tekrardan? Bu ara biraz sık sık çıkardım işlemciyi, kenardaki köşedeki termal macun artıkları yüzünden.

Teşekkürler.
Adamlar bu yüzden pinleri işlemcinin üzerine koyuyor demekki. (AMD)

Teşekkürler.

Üfleyin çıksın.

Fönün soğuk modu ile uzaktan üfür.

Nasıl kabul ettiler ben onu anlamadım.
Hani bu siteye bir konu sunmak için önce yöneticilerin izni gerekir ya.
Böyle boş bir konuya nasıl izin vermişler onu anlayabilmiş değilim.
Ben ceza verirler diye konulara mesaj yazmaktan korkuyorum yahu.

Forumun amacı soru sormak değil mi?
Siz daha yenisiniz gördüğüm kadarıyla forumda, ben daha ne boş konular görmüşümdür kim bilir bu zamana kadar.
Gayet normal bir konu bu.
Pinler çok çok hassas bir şey. Bu konu hakkında soru sorulup fikir alınabilir, yardımcı olmayacaksanız boşuna uğraşmasaydınız yazı yazmaya.

Forumun amacı soru sormak değil mi?
Siz daha yenisiniz gördüğüm kadarıyla forumda, ben daha ne boş konular görmüşümdür kim bilir bu zamana kadar.
Gayet normal bir konu bu.
Pinler çok çok hassas bir şey. Bu konu hakkında soru sorulup fikir alınabilir, yardımcı olmayacaksanız boşuna uğraşmasaydınız yazı yazmaya.
Takma sen onları. Fönü soğuk modunda aç, uzaktan tut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı