İşlemci Sıcaklığı 86 Dereceye Kadar Çıkması

Meggy

Kilopat
Merhabalar,
Thermaltake termal macununu kullanmaktaydım. 10 dakikalık system stability test yaptığımda 76 dereceyi 75 dereceyi görmekteydi. Cooler Master Ic Value V1 termal macununu sürdüm az önce ve işlemci sıcaklığı 22 saniyede 78 dereceyi gördü yardımcı olur musunuz ? Sürdükten sonra hemen test yaptım şimdi göstermez mi etkisini anlayamadım. Şu an yapmış olduğum testte 86.9 dereceyi görmektedir. Acil yardımcı olursanız sevinirim.
stabilitytest.png
stabilitytest2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende i3 kullanıyorum stok gelen damla 43 derece yük altında alıyorum fanın Temasını kontrol edin olmadı soğutucuyu bir değiş(su soğutucu)(işin espirisi ;)

İ7 7700k işlemcim fakat burda işlemci ve soğutucunun hiçbir önemi yok dün diğer termal macunla 75-76 derece alıyordum bugün termal macun değiştirdim sonuç ortada.
Benim işlemcim i3 10 liralık termal macunla 40 derece civarlarında oluyor. Soğutucun tam temas ettiğine emin misiniz???
Tam temasından eminim fakat termal macunu fazla mı sürdüm diyorum sizce. Aslında sürmedim de fazla.

İ7 7700k işlemcim fakat burda işlemci ve soğutucunun hiçbir önemi yok dün diğer termal macunla 75-76 derece alıyordum bugün termal macun değiştirdim sonuç ortada.

Tam temasından eminim fakat termal macunu fazla mı sürdüm diyorum sizce. Aslında sürmedim de fazla.
Soğutucu işlemciye gelen yeri parlaksa veya bakırsa zar şeklinde sürmen gerekiyor. Eğer matsa biraz fazla sürmen gerekiyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı