R -R- Decapat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 54 9 Temmuz 2019 #11 Birisi dedi: Hocam arkadaşın dediğini uyguladınız mı? BIOS pilini çıkartmaktan bahsediyorum. @-R- Genişletmek için tıkla... Evet onu yaptım artık kapanma olmuyo ama boştayken 60-70 derecelerde dolanıyo hâla normal değil değerler @Birisi
Birisi dedi: Hocam arkadaşın dediğini uyguladınız mı? BIOS pilini çıkartmaktan bahsediyorum. @-R- Genişletmek için tıkla... Evet onu yaptım artık kapanma olmuyo ama boştayken 60-70 derecelerde dolanıyo hâla normal değil değerler @Birisi
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2019 #12 Eski termal macunu silin, ve yeni bir termal macun sürün.
R -R- Decapat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 54 9 Temmuz 2019 #13 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Termal macunu değişmediyseniz Genişletmek için tıkla... Evet değiştirmedim ama üzerinde az biraz vardı macun
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Termal macunu değişmediyseniz Genişletmek için tıkla... Evet değiştirmedim ama üzerinde az biraz vardı macun
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2019 #14 -R- dedi: Evet değiştirmedim ama üzerinde az biraz vardı macun Genişletmek için tıkla... Kalan macunu temizleyin ve kaliteli bir macun sürün. Termal macun işlemcinin sıcaklığını soğutucuya iletir. Bu yüzden termal macun önemlidir.
-R- dedi: Evet değiştirmedim ama üzerinde az biraz vardı macun Genişletmek için tıkla... Kalan macunu temizleyin ve kaliteli bir macun sürün. Termal macun işlemcinin sıcaklığını soğutucuya iletir. Bu yüzden termal macun önemlidir.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2019 #16 -R- dedi: Anladım tesekkür ederim Genişletmek için tıkla... Beğenmeniz yeterli.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 9 Temmuz 2019 #17 Furkan17TR dedi: Bilmeden ısı borusuna zarar vermiş olabilirsin. Bilmediğin için termal macunu değiştirmemişsin. Bilmediğin için doğru temizleyememişsin. Yani bilmeden bir iş yapma. Kaş yapayım derken göz çıkarırsın. Ayrıca daha detaylı bilgi ver. Genişletmek için tıkla... Hişt bıyıklı, çocuğu korkutma belki sadece fanı takamamıştır.
Furkan17TR dedi: Bilmeden ısı borusuna zarar vermiş olabilirsin. Bilmediğin için termal macunu değiştirmemişsin. Bilmediğin için doğru temizleyememişsin. Yani bilmeden bir iş yapma. Kaş yapayım derken göz çıkarırsın. Ayrıca daha detaylı bilgi ver. Genişletmek için tıkla... Hişt bıyıklı, çocuğu korkutma belki sadece fanı takamamıştır.
R -R- Decapat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 54 9 Temmuz 2019 #18 FCLivorno dedi: Hişt bıyıklı, çocuğu korkutma belki sadece fanı takamamıştır. Genişletmek için tıkla... Yok fanında vs sorun yok macunundan dolayıymış
FCLivorno dedi: Hişt bıyıklı, çocuğu korkutma belki sadece fanı takamamıştır. Genişletmek için tıkla... Yok fanında vs sorun yok macunundan dolayıymış
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 9 Temmuz 2019 #19 -R- dedi: Yok fanında sorun yok macunundan dolayıymış Genişletmek için tıkla... Neymiş peki detayları durumun? Aşırı macunlama mı?
-R- dedi: Yok fanında sorun yok macunundan dolayıymış Genişletmek için tıkla... Neymiş peki detayları durumun? Aşırı macunlama mı?
R -R- Decapat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 54 9 Temmuz 2019 #20 FCLivorno dedi: Neymiş peki detayları durumun? Aşırı macunlama mı? Genişletmek için tıkla... Hayır üzerindeki macun azaldığından dolayı oluyormuş
FCLivorno dedi: Neymiş peki detayları durumun? Aşırı macunlama mı? Genişletmek için tıkla... Hayır üzerindeki macun azaldığından dolayı oluyormuş