YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 31 Mayıs 2021 #11 kalsiyumcanavari dedi: Yüklü değil. Kurayım mı? Genişletmek için tıkla... Kur. Msi afterburner açık oyna. Oyunun ortasında ekran görüntüsü al.
kalsiyumcanavari dedi: Yüklü değil. Kurayım mı? Genişletmek için tıkla... Kur. Msi afterburner açık oyna. Oyunun ortasında ekran görüntüsü al.
kalsiyumcanavari Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #12 Kirrik67 dedi: İşlemci modelini tahmin edenler var sanırım. Bana da öğretir misiniz? Genişletmek için tıkla... Adam anakarrtımın msi olduğunu tahmin etti siz çok geride kalmışsınız! YamukAdam dedi: Kur. Msi afterburner açık oyna. Oyunun ortasında ekran görüntüsü al. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde Dragon Center'dan bakıyorum. Dediğiniz gibi yapacğaım.
Kirrik67 dedi: İşlemci modelini tahmin edenler var sanırım. Bana da öğretir misiniz? Genişletmek için tıkla... Adam anakarrtımın msi olduğunu tahmin etti siz çok geride kalmışsınız! YamukAdam dedi: Kur. Msi afterburner açık oyna. Oyunun ortasında ekran görüntüsü al. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde Dragon Center'dan bakıyorum. Dediğiniz gibi yapacğaım.
Captain J.Sparrow Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 938 Çözümler 4 Yer İstanbul 31 Mayıs 2021 #13 AIDA64 veya Prime95 CPU stres testi yapabilirsiniz. Ama öncelikle işlemcinizin maksimum değeri kaç ona bakınız.
AIDA64 veya Prime95 CPU stres testi yapabilirsiniz. Ama öncelikle işlemcinizin maksimum değeri kaç ona bakınız.
kalsiyumcanavari Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #14 Captain J.Sparrow dedi: AIDA64 ve Prime95 CPU stres testi yapabilirsiniz. Ama öncelikle işlemcinizin maksimum değeri kaç ona bakınız. Genişletmek için tıkla... Daha önce stres testi yapmıştım. SS atacağım ama emin değilim çok anlayamadım programı.
Captain J.Sparrow dedi: AIDA64 ve Prime95 CPU stres testi yapabilirsiniz. Ama öncelikle işlemcinizin maksimum değeri kaç ona bakınız. Genişletmek için tıkla... Daha önce stres testi yapmıştım. SS atacağım ama emin değilim çok anlayamadım programı.
E Emiralp Yiğit Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 104 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #15 kalsiyumcanavari dedi: İşlemcimin sıcaklığı artmış gibi şu anda 45 derece. Normalde kaç derece olmalı? Yük altında değil. Genişletmek için tıkla... İşlemci boşta iken ideal sıcaklık aralığı 35-50 derecedir. İşlemci yük altındayken ise bu sıcaklık 60-85 derece arasındadır.
kalsiyumcanavari dedi: İşlemcimin sıcaklığı artmış gibi şu anda 45 derece. Normalde kaç derece olmalı? Yük altında değil. Genişletmek için tıkla... İşlemci boşta iken ideal sıcaklık aralığı 35-50 derecedir. İşlemci yük altındayken ise bu sıcaklık 60-85 derece arasındadır.
kalsiyumcanavari Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #16 Captain J.Sparrow dedi: AIDA64 veya Prime95 CPU stres testi yapabilirsiniz. Ama öncelikle işlemcinizin maksimum değeri kaç ona bakınız. Genişletmek için tıkla... Csgo testinide yapacağım. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 60,3 KB · Görüntüleme: 254
Captain J.Sparrow dedi: AIDA64 veya Prime95 CPU stres testi yapabilirsiniz. Ama öncelikle işlemcinizin maksimum değeri kaç ona bakınız. Genişletmek için tıkla... Csgo testinide yapacağım.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 31 Mayıs 2021 #17 kalsiyumcanavari dedi: Csgo testinide yapacağım. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar normal.
kalsiyumcanavari Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #18 Muhammet 64 dedi: Sıcaklıklar normal. Genişletmek için tıkla... Emin olmak için CSGO testinide atacağım buraya.
Muhammet 64 dedi: Sıcaklıklar normal. Genişletmek için tıkla... Emin olmak için CSGO testinide atacağım buraya.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 31 Mayıs 2021 #19 Boşta 30-50 derece arasında olması normaldir.
kalsiyumcanavari Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #20 Jaavei dedi: Boşta 30-50 derece arasında olması normaldir. Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyleki bir fan hızı var. Fan hızını artırırsam ne olur. Birde Gamebost modda fan %100 çalışıyor. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 351,6 KB · Görüntüleme: 245
Jaavei dedi: Boşta 30-50 derece arasında olması normaldir. Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyleki bir fan hızı var. Fan hızını artırırsam ne olur. Birde Gamebost modda fan %100 çalışıyor.