İşlemci sıcaklığı kaç derece olmalı?

Dediğim gibi daha yeni. Hele ki böyle ekipman kullanmadıysanız daha anlayamazsınız. Zamanla net karar vereceksiniz. Size net bilgi verebilmek için aynı ekipmanların bende de olması lazım ki net bilgi verebileyim. Forumlarda da her okuduğunuzu doğru sanmayın. Görüyorum ki insanlar özellikle gençler kendilerine göre cevap veriyor. Çok hatalı bir durum. Ben örnek verebilirim ve yol gösterebilirim sadece.

Dediğim gibi daha yeni. Hele ki böyle ekipman kullanmadıysanız daha anlayamazsınız. Zamanla net karar vereceksiniz. Size net bilgi verebilmek için aynı ekipmanların bende de olması lazım ki net bilgi verebileyim. Forumlarda da her okuduğunuzu doğru sanmayın. Görüyorum ki insanlar özellikle gençler kendilerine göre cevap veriyor. Çok hatalı bir durum. Ben örnek verebilirim ve yol gösterebilirim sadece.

Şuan test ediyor kapaklar açıkken. Kapağı kapatıp tekrar yapacağım. Kapağı kapattığım anda yapsam bir sıkıntı olur mu? (Testi 10 dakika olunca durduracağım).
Sonuçlar: Kapaklar açık.

Test bitti kapak kapalıyken:

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    39,3 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    39,2 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Kasanızda sıkıntı görünmüyor. Değerlerde düşüş yok.

Dediğim gibi kafaya takacak durum yok.

Kasayı belirtelim buraya.

Asus Tuf Gaming GT501 White

Siyağıda var ama beyaz sıcaklığı kendisine çekmez. @Captain J.Sparrow

Fps değerlerim ve ısı değerlerim.
Fps çok değişkenlik gösteriyor 250 ila 400 arasında bazı haritalarda 280 iken bazı haritalarda 370 civarlarındaydı.
Abartı yok sonuçlar nasıl?
@YamukAdam

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    3,6 MB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    356,5 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı