Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar işlemcimin ve diğer parçaların sıcaklığını nasıl öğrenirim açıklar mısınız? Not: Bilgisayarım laptop.
Merhaba arkadaşlar işlemcimin ve diğer parçaların sıcaklığını nasıl öğrenirim açıklar mısınız? Not: Bilgisayarım laptop.
Çözüm A A adam gibi adam 1050 ti 4 Ocak 2021 Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben bilgisayarda pek bir şey yapmadığım oçin garip geldi birden ısınması. Genişletmek için tıkla... Hocam normaldir açılırken ısınması herkeste öyle.
Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben bilgisayarda pek bir şey yapmadığım oçin garip geldi birden ısınması. Genişletmek için tıkla... Hocam normaldir açılırken ısınması herkeste öyle.
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 4 Ocak 2021 #2 CPU-Z programı ile öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 4 Ocak 2021 #3 AIDA64 kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
isutcuoglu Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 280 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #4 Speeccy indirebilirsiniz. Hepsini aynı anda gösteriyor. Artı 0 Eksi
Heinz Guderian Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.926 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2021 #5 HWinfo, AID64 tarzı uygulamalar ile birçok bileşenin sıcaklığını öğrenebilirsin. HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics Free Hardware Analysis, Monitoring and Reporting. In-depth Hardware Information, Real-Time System Monitoring, Reporting & more www.hwinfo.com Downloads | AIDA64 Artı 0 Eksi
HWinfo, AID64 tarzı uygulamalar ile birçok bileşenin sıcaklığını öğrenebilirsin. HWiNFO - Free System Information, Monitoring and Diagnostics Free Hardware Analysis, Monitoring and Reporting. In-depth Hardware Information, Real-Time System Monitoring, Reporting & more www.hwinfo.com Downloads | AIDA64
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #6 MSI Afterburner Artı 0 Eksi
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 4 Ocak 2021 #7 iceffy dedi: CPU-Z programı ile öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında donanımların sıcaklık değil de kağıt üzerindeki bilgilerini görebildiğimiz bir uygulama diye biliyorum. Artı 0 Eksi
iceffy dedi: CPU-Z programı ile öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Aslında donanımların sıcaklık değil de kağıt üzerindeki bilgilerini görebildiğimiz bir uygulama diye biliyorum.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #8 SapkaliPikacu dedi: Aslında donanımların sıcaklık değil de kağıt üzerindeki bilgilerini görebildiğimiz bir uygulama diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... CPU-Z ve AIDA64 ile benchmarking yapılmaz. Oyun sırasında işlemci sıcaklığını öğrenmek istiyorsan MSI Afterburner kullanacaksın. Artı 0 Eksi
SapkaliPikacu dedi: Aslında donanımların sıcaklık değil de kağıt üzerindeki bilgilerini görebildiğimiz bir uygulama diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... CPU-Z ve AIDA64 ile benchmarking yapılmaz. Oyun sırasında işlemci sıcaklığını öğrenmek istiyorsan MSI Afterburner kullanacaksın.
KS KS Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #9 Yalnız ben programsız istiyorum. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #10 Gerkçek Bakanlığı dedi: Yalnız ben programsız istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle pek de mümkün değil. Anca BIOS'tan bakılıyor diye biliyorum. Ama program yüklemenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Gerkçek Bakanlığı dedi: Yalnız ben programsız istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle pek de mümkün değil. Anca BIOS'tan bakılıyor diye biliyorum. Ama program yüklemenizi tavsiye ederim.