Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar işlemcimin ve diğer parçaların sıcaklığını nasıl öğrenirim açıklar mısınız? Not: Bilgisayarım laptop.
Merhaba arkadaşlar işlemcimin ve diğer parçaların sıcaklığını nasıl öğrenirim açıklar mısınız? Not: Bilgisayarım laptop.
Çözüm A A adam gibi adam 1050 ti 4 Ocak 2021 Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben bilgisayarda pek bir şey yapmadığım oçin garip geldi birden ısınması. Genişletmek için tıkla... Hocam normaldir açılırken ısınması herkeste öyle.
Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben bilgisayarda pek bir şey yapmadığım oçin garip geldi birden ısınması. Genişletmek için tıkla... Hocam normaldir açılırken ısınması herkeste öyle.
KS KS Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #11 jax teller fanboyu dedi: CPU-Z ve AIDA64 ile benchmarking yapılmaz. Oyun sırasında işlemci sıcaklığını öğrenmek istiyorsan MSI Afterburner kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Ben oyun oynamıyorum ama bilgisayarı açınca birden bilgisayar ısınıyor. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: CPU-Z ve AIDA64 ile benchmarking yapılmaz. Oyun sırasında işlemci sıcaklığını öğrenmek istiyorsan MSI Afterburner kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Ben oyun oynamıyorum ama bilgisayarı açınca birden bilgisayar ısınıyor.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 4 Ocak 2021 #12 Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben oyun oynamıyorum ama bilgisayarı açınca birden bilgisayar ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Normal bir şey. Artı 0 Eksi
Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben oyun oynamıyorum ama bilgisayarı açınca birden bilgisayar ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Normal bir şey.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #13 Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben oyun oynamıyorum ama bilgisayarı açınca birden bilgisayar ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Termal macun sürmek, bilgisayarı temizletmek ve altına 2 veya 4 fanlı bir soğutucu almak işe yarayabilir. Artı 0 Eksi
Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben oyun oynamıyorum ama bilgisayarı açınca birden bilgisayar ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Termal macun sürmek, bilgisayarı temizletmek ve altına 2 veya 4 fanlı bir soğutucu almak işe yarayabilir.
KS KS Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #14 adam gibi adam 1050 ti dedi: Normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarda pek bir şey yapmadığım oçin garip geldi birden ısınması. Artı 0 Eksi
adam gibi adam 1050 ti dedi: Normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarda pek bir şey yapmadığım oçin garip geldi birden ısınması.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #15 isutcuoglu dedi: Speeccy indirebilirsiniz. Hepsini aynı anda gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Speccy hatalarla dolu bir program. Artı 0 Eksi
isutcuoglu dedi: Speeccy indirebilirsiniz. Hepsini aynı anda gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Speccy hatalarla dolu bir program.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 4 Ocak 2021 #16 Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben bilgisayarda pek bir şey yapmadığım oçin garip geldi birden ısınması. Genişletmek için tıkla... Hocam normaldir açılırken ısınması herkeste öyle. Artı 1 Eksi Çözüm
Gerkçek Bakanlığı dedi: Ben bilgisayarda pek bir şey yapmadığım oçin garip geldi birden ısınması. Genişletmek için tıkla... Hocam normaldir açılırken ısınması herkeste öyle.
KS KS Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #17 Tamam sağ olun bir de bir şey daha soracağım konuya mesaj atılması nasıl kapatılıyor. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Ocak 2021 #18 Gerkçek Bakanlığı dedi: Tamam sağ olun bir de bir şey daha soracağım konuya mesaj atılması nasıl kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Moderatörler kapatabilir sadece. Artı 0 Eksi
Gerkçek Bakanlığı dedi: Tamam sağ olun bir de bir şey daha soracağım konuya mesaj atılması nasıl kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Moderatörler kapatabilir sadece.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 4 Ocak 2021 #19 jax teller fanboyu dedi: CPU-Z ve AIDA64 ile benchmarking yapılmaz. Oyun sırasında işlemci sıcaklığını öğrenmek istiyorsan MSI Afterburner kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsediyorum. Bu önerilmiş ama bir nevi sistem bilgilerimizi görebileceğiniz bir uygulama. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: CPU-Z ve AIDA64 ile benchmarking yapılmaz. Oyun sırasında işlemci sıcaklığını öğrenmek istiyorsan MSI Afterburner kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsediyorum. Bu önerilmiş ama bir nevi sistem bilgilerimizi görebileceğiniz bir uygulama.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 4 Ocak 2021 #20 Gerkçek Bakanlığı dedi: Tamam sağ olun bir de bir şey daha soracağım konuya mesaj atılması nasıl kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Sen kapatamıyorsun moderatörler kapatabiliyor kapatılar birazdan. Artı 0 Eksi
Gerkçek Bakanlığı dedi: Tamam sağ olun bir de bir şey daha soracağım konuya mesaj atılması nasıl kapatılıyor. Genişletmek için tıkla... Sen kapatamıyorsun moderatörler kapatabiliyor kapatılar birazdan.