Yanlış görmediysem, sıvi soğutmanın onunde kasanın fanları mi var? Bir de kasanın onu tamamen kapalı gibi duruyor. Termal macun al, Arctic MX-4 olabilir.
Yanlış görmediysem, sıvi soğutmanın onunde kasanın fanları mi var? Bir de kasanın onu tamamen kapalı gibi duruyor. Termal macun al, Arctic MX-4 olabilir.
Aynen hocam kasanın fanları var ve o fanlara hiç dokunmadım açmadım kasanın önünü o fanlar öyle kaldı, yok hocam kasanın önü Full açık 1 paket var sadece okadar o etki etmez
Vallaha hocam 2 yıldır kullanıyorum 2 yıldır sıkıntı yoktu şu son 2 ayda bana sıkıntı çıkarttı kasayı temizledim PC ilk açılışında 40 derece oluyorda hiçbir şey yapmasam bile 10 dk sonra 80 87'lere kadar çıkıyor, kasa modeli Cooler Masterbox 5 Lite RGB fan kasa
Termal macun olayına hiç girmedim 2 yıldır sıkıntı yoktu da şimdi mi oldu radyatörle falan uğraşmak istemiyorum hocam, sıvı soğutma başka nasıl konumlandırılırdı ki zaten? Termal macun sürdüreceğim yakın zamanda, 1920 RPM olması için falan napıcam ve diğer 1 2 tane Fan'da 0 RPM gözüküyor o nasıl olacak hocam?