İşlemci soğutucu bakımı

serifozoltu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Yaklasık 1 sene olacak bilgisayarı alalı. Gunde en az 14 saat kadar da açık oluyor ve sürekli oyun oynuyorum. İşlemci sıvı soğutucunun bakımı için ne kadar sürede bir yapmamız gerekmektedir? Ayrıca su sıralarda bilgisayarı tam açtığım zaman 2-3 saniye kadar fandan ses geliyor hemen normale dönüyor. Bilgileri önerileri olanlar bana yazabilir mi?

Ayrıca su sıralarda bilgisayarı tam açtığım zaman 2-3 saniye kadar fandan ses geliyor hemen normale dönüyor. Bilgileri önerileri olanlar bana yazabilir mi?

Bu bir sorun değil, kendi bilgisayarımda da var bu durum.

Yaklaşık 1 sene olacak bilgisayarı alalı. Günde en az 14 saat kadar da açık oluyor ve sürekli oyun oynuyorum. İşlemci sıvı soğutucunun bakımı için ne kadar sürede bir yapmamız gerekmektedir?

Aslında temizleme vakti gelmiş denebilir bence. Hazır eliniz değmişken termal macunu da değiştirirseniz güzel olur.

Arkadaşlar peki bu sıcaklık normal midir sizce?

1637457787417.png

Hocam asağıdaki gibi iletiyorum.

MSI MAG CoreLiquid 240r 240mm Intel-AMD uyumlu sıvı soğutucu / AMD Ryzen 5 5600X 3.70 GHz 6 çekirdek 35MB AM4 7nm işlemci (tray)
Arka planda Steam, Discord açık ve 71 derece. Biraz fazla gibi geldi. İşlemci ve sıvı soğutucunun modelini öğrenebilir miyiz?
bu arada şimdi kontrol ettiğim de de 40 derece yazmakta :)

1637490390789.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı