İşlemci soğutucu önerisi

oenN

Megapat
Daha fazla  
Intel 12400F işlemcimi uzun zamandır stok soğutucu ile kullanıyorum. Yeni bir kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum, altta yer alan iki modeli düşünüyorum ancak kasanın içine sığacak mı emin değilim. Kasa içinin fotoğrafını ekleyeceğim. Sanki baktığım modeller sorun çıkartacak gibi geliyor. Bu bütçe fiyatlarda kule tipi soğutucu önerilerinizi bekliyorum.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S

WhatsApp Görsel 2025-05-19 saat 20.07.40_7044090e.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel 12400F işlemcimi uzun zamandır stok soğutucu ile kullanıyorum. Yeni bir kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum, altta yer alan iki modeli düşünüyorum ancak kasanın içine sığacak mı emin değilim. Kasa içinin fotoğrafını ekleyeceğim. Sanki baktığım modeller sorun çıkartacak gibi geliyor. Bu bütçe fiyatlarda kule tipi soğutucu önerilerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 2494536

Thermalright Phantom Spirit bugün elime ulaştı benim yarın montajını yapacağım. Beklediğimden daha büyük geldi. Önce kasana sığıyor mu kasanı araştırıp ona bak ama çok yüksek ihtimal sığıyordur. Piyasadaki şu an en mantıklı olan hava soğutma sanırım.

Eki Görüntüle 2494536

Ha bu arada anakartında ışıkların yanmasını sağlayacak soket giriş yoksa o soğutmadaki ışıkları yakamazsın diye biliyorum.

Kasanızın markası ve modeli nedir?
Galax Revolution 01
Thermalright Phantom Spirit bugün elime ulaştı benim yarın montajını yapacağım. Beklediğimden daha büyük geldi. Önce kasana sığıyor mu kasanı araştırıp ona bak ama çok yüksek ihtimal sığıyordur. Piyasadaki şu an en mantıklı olan hava soğutma sanırım.

Ha bu arada anakartında ışıkların yanmasını sağlayacak soket giriş yoksa o soğutmadaki ışıkları yakamazsın diye biliyorum.
Fiyat performans olarak bana da en mantıklı gelen ürün buydu ancak ram slotları tamamı dolu olduğu için sığdıramama endişesi kapladı. O yüzden bilen tecrübeli arkadaşlardan başka önerisi olursa onları değerlendirmeye alabilirim diye düşündüm. Işıklar önemli değil ama anakartta gerekli yuva vardır diye düşünüyorum. Kasa büyük aslında modeli QTV sorusunda cevapladım

Galax Revolution 01

Fiyat performans olarak bana da en mantıklı gelen ürün buydu ancak RAM slotları tamamı dolu olduğu için sığdıramama endişesi kapladı. O yüzden bilen tecrübeli arkadaşlardan başka önerisi olursa onları değerlendirmeye alabilirim diye düşündüm. Işıklar önemli değil ama anakartta gerekli yuva vardır diye düşünüyorum. Kasa büyük aslında modeli QTV sorusunda cevapladım

Kasaya baktım, Phantom Spirit sığıyor alabilirsin. Fanının teki RAM'in üzerine gelecektir, ama problem olmayacaktır. Bende de RAM üzerinde duruyor.

Galax Revolution 01

Fiyat performans olarak bana da en mantıklı gelen ürün buydu ancak RAM slotları tamamı dolu olduğu için sığdıramama endişesi kapladı. O yüzden bilen tecrübeli arkadaşlardan başka önerisi olursa onları değerlendirmeye alabilirim diye düşündüm. Işıklar önemli değil ama anakartta gerekli yuva vardır diye düşünüyorum. Kasa büyük aslında modeli qtv sorusunda cevapladım.

Soğutma bloğu RAM'le çakışmaz da fanlar çakışabilir onun içinde yanında aparatı var fanı biraz daha yukarıya çekerek takarsın sorun olmaz.

Kasaya baktım, Phantom Spirit sığıyor alabilirsin. Fanının teki RAM'in üzerine gelecektir, ama problem olmayacaktır. Bende de RAM üzerinde duruyor.
Soğutma bloğu RAM'le çakışmaz da fanlar çakışabilir onun içinde yanında aparatı var fanı biraz daha yukarıya çekerek takarsın sorun olmaz.
Teşekkür ediyorum. İnce ayar yapılıyorsa sipariş veriyorum.

Teşekkür ediyorum. İnce ayar yapılıyorsa sipariş veriyorum.

Evet fanları daha üste kaydırıp takabilirsin RAM'lerle çakışmaz. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı