İşlemci soğutucusu işlemciyle çıktı

Bilgisayarcıya gidersen unut o işlemciyi. Yarı pinlerini kırar. Kasap pin’den ne anlar. Fön makinesını alıp metal bloğa tutun. İşlemciye değil dikkat! Beyaz metal bloğu ısıtın. Biraz ısıttıktan sonra yavaşca ve sakince işlemciyi sağa sola oynatarak yan tarafa veya kendinize doğru çekin. Eğer gelmiyorsa 2-3 kere daha tekrar ettiğiniz takdirde mutlaka gelecektir.

Bilgisayarcıya gitmenize gerek yok işlemcinin fotoğrafını ve yuvanın fotoğrafını bize gönderin herhangi bir sorun olup olmadığını size söyleyelim.

Bilgisayarcıya gitmenize gerek yok işlemcinin fotoğrafını ve yuvanın fotoğrafını bize gönderin herhangi bir sorun olup olmadığını size söyleyelim.
tum acilardan fotografini attim size. 1 2 pin yamuktu 0.7 kalemle duzelttim. hala yamuk gordunuz varsa lutfen soyleyin. bu arada evimde sac kurutma makinesi olmadigi icin misina ve iplikle denedim ama girmedi ikisi de alt kisma. ne yapmaliyim badka bi taktik var midir

Ben pinlerde yamukluk göremedim sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yuvaya oturtunuz deneme yapınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…