İşlemci soğutucusu nasıl takılır?

yavuzcar1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İşlemci soğutucusu aldım ve bu parça kasaya sığmıyor. Çünkü anakart mini ITX ben bunu takmadan soğutucuyu taksam sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• 7A916F4F-3F65-4EF1-A1E3-BCF6DD5D2FA9.jpeg
    7A916F4F-3F65-4EF1-A1E3-BCF6DD5D2FA9.jpeg
    167,9 KB · Görüntüleme: 80
Bu parça CPU Pumpı tutan parça diye hatırlıyorum. Yani bunu takmasan CPU nun üstüne gelecek olan parça nasıl sabit kalacak?

Sistem nedir? Resimdeki Intel için olan.

Bu parça dışında sabitlemek için bir yöntem yok mu?

AMD Ryzen 5 2500.
Tamamdır hocam. O parça olmaz. Soğutucu modeli nedir? Muhtemelen anakart üzerindeki ayaklara takılır. AMD için bu işlem daha kolaydır.

Bu parça dışında sabitlemek için bir yöntem yok mu?

Farklı modlamalar mevcut ancak soğutmanın içinden çıkan sabitleme aparatı bu ise bunu kullanın tavsiyem farklı bir çözüm ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Tavsiyem eğer aceleniz varsa kurmak için şimdilik uzay kurulum yapın aldığınız kasayı yeni ise iade edip yenisini alın. En sağlıklısı bu olacaktır.

Farklı modlamalar mevcut ancak soğutmanın içinden çıkan sabitleme aparatı bu ise bunu kullanın tavsiyem farklı bir çözüm ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Tavsiyem eğer aceleniz varsa kurmak için şimdilik uzay kurulum yapın aldığınız kasayı yeni ise iade edip yenisini alın. En sağlıklısı bu olacaktır.
1 yıl oluyor.

Ayrıca yanlış yazmışım kusura bakmayın kasaya değil anakarttaki deliklerle uyuşmuyor.

Tamamdır hocam. Yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sokette bulunan ayaklar kullanılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı