yavuzcar1
Hectopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
İşlemci soğutucusu aldım ve bu parça kasaya sığmıyor. Çünkü anakart mini ITX ben bunu takmadan soğutucuyu taksam sıkıntı olur mu?
Bu parça dışında sabitlemek için bir yöntem yok mu?Bu parça CPU Pumpı tutan parça diye hatırlıyorum. Yani bunu takmasan CPU nun üstüne gelecek olan parça nasıl sabit kalacak?
Sistem nedir? Resimdeki Intel için olan.
Tamamdır hocam. O parça olmaz. Soğutucu modeli nedir? Muhtemelen anakart üzerindeki ayaklara takılır. AMD için bu işlem daha kolaydır.Bu parça dışında sabitlemek için bir yöntem yok mu?
AMD Ryzen 5 2500.
Tamamdır hocam. O parça olmaz. Soğutucu modeli nedir? Muhtemelen anakart üzerindeki ayaklara takılır. AMD için bu işlem daha kolaydır.
Bu parça dışında sabitlemek için bir yöntem yok mu?
1 yıl oluyor.Farklı modlamalar mevcut ancak soğutmanın içinden çıkan sabitleme aparatı bu ise bunu kullanın tavsiyem farklı bir çözüm ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Tavsiyem eğer aceleniz varsa kurmak için şimdilik uzay kurulum yapın aldığınız kasayı yeni ise iade edip yenisini alın. En sağlıklısı bu olacaktır.
1 yıl oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.