K Keremmxo78 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 473 20 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Termal macun yenilemek için soğutucumu çıkarmıştım. Şimdi tekrar monte edeceğim ama sığmıyor. Vida girişlerini taktım (aşağıda resmi var) fakat aynı yuvaya tekrar oturmuyor. Aşağıya giriş kısımlarını da koydum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Arkadaşlar merhaba. Termal macun yenilemek için soğutucumu çıkarmıştım. Şimdi tekrar monte edeceğim ama sığmıyor. Vida girişlerini taktım (aşağıda resmi var) fakat aynı yuvaya tekrar oturmuyor. Aşağıya giriş kısımlarını da koydum. Ne yapmalıyım?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 O oturttuğun anakartın üstündeki plastikler yanlış montajlanmış. Çentikleri dışarı bakacak yani biri kasanın üstüne diğeri ekran kartına. Artı 0 Eksi
O oturttuğun anakartın üstündeki plastikler yanlış montajlanmış. Çentikleri dışarı bakacak yani biri kasanın üstüne diğeri ekran kartına.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.024 Çözümler 986 20 Haziran 2023 #3 Yanlış yapıyorsunuz montaj videosu izleyerek yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yanlış yapıyorsunuz montaj videosu izleyerek yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et