Çözüldü İşlemci sürekli olarak %100 kullanımda çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak Ordu

Centipat
Daha fazla  
Anakart
Msi B550 Gaming Plus
Başlıkta bahsettiğim gibi işlemcim hep sürekli %100 seviyesinde. Format attım fakat bir işe yaramadı bilgisayara açıldığı gibi aynı düzeye çıktı.

Çözüm
Ryzen Master üzerinden oto overclock yaptım çok uzun süre de bir sorun çıkmadı bugün böyle olunca default haline çevirdim ama sorun düzelmedi ben düşündüm ki formatı USB üzerinden değil de Windows kurtarma kısmından yaptım herhangi bir virüs durumu olabilir mi?

Formatı normal şekilde atıp öyle deneyin hocam temiz kurulum yapın bunu en başta belirtseydiniz ilk olarak bunu önerirdik aslında.
Process Explorer'la Görev Yöneticisi farklı değerler verdiği için virüs olabileceğini düşünmemiştim herhangi bir yabancı dosya da indirmedim ne olur ne olmaz diye sıfırlamıştım ama hemen bir format atayım haber veririm hocam sağ olasın.

Process Explorer da gözüken bir takım şeyler var ama asıl etkinin onlar olup olmadığını anlamak için format sonrası bakalım sonucu bekliyorum.

Format attınız mı sonuç ne oldu?

Son düzenleme:
Process Explorer da gözüken bir takım şeyler var ama asıl etkinin onlar olup olmadığını anlamak için format sonrası bakalım sonucu bekliyorum.

Format attınız mı sonuç ne oldu?

Hocam attım şimdilik normal görünüyor henüz bir oyun indirip denemedim yardımların için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı