İşlemci sürücüsünü güncelleme

@bekirdeniz Dosyayı Google Drive, Yandex, Mega, Mediafire gibi dosya paylaşım sitelerine yükleyip linkini paylaşın. Drive gibi bulut hizmeti kullanıyorsanız da paylaşmadan önce gerekli izinleri verin.

@Murat5038 Hocam öğrenmek için soruyorum. AIDA64 raporundan neler hakkında bilgi sahibi olunabiliyor? Yani nasıl sorunlar o raporda görüntülenebilir?

İmza sistemini öğrenin.
Buradan da yapın.
Hocam Report dosyasını masaüstüne kaydetim. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl yapacağımı anlatabilirmisiniz. Ben Google crome kulanıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bunuda anlatırmsınız

Yukarıda yazmış arkadaş okuyup uygula.
Hocam öğrenmek için soruyorum. AIDA64 raporundan neler hakkında bilgi sahibi olunabiliyor? Yani nasıl sorunlar o raporda görüntülenebilir?
Aida64 açınca ne gözüküyorsa onlar hakkında bilgi ediniliyor.
Donanımsal, yazlımsal, hata bildirimleri vb.

@bekirdeniz Dosyayı Google Drive, Yandex, Mega, Mediafire gibi dosya paylaşım sitelerine yükleyip linkini paylaşın. Drive gibi bulut hizmeti kullanıyorsanız da paylaşmadan önce gerekli izinleri verin.

@Murat5038 Hocam öğrenmek için soruyorum. AIDA64 raporundan neler hakkında bilgi sahibi olunabiliyor? Yani nasıl sorunlar o raporda görüntülenebilir?
Google drive de paylaşıcam. Kişiler kısmına : Technopat Sosyal Yazıdım olurmu Linki burda : Report.htm

Son düzenleme:
BIOS güncelleyemezsin zaten son sürümdesin.
İşlemci ısınıyor macunu kim sürdü?
Metin 2'de hata aldığın gözüküyor bilgin olsun. Güncel sistemi Metin 2 için toplamadın umarım :)
2.04.28.626 olanı indir yükle.

Hocam eksiklerimi söylermisiniz. Metin 2 için topladım. işlemciyi Ben yüksek performans ayarı yaptım 6 çekirdeği kulanıyordum. Macunu itopya.com yaptı hazır sistem . Sonra eskisine döndüm. Orjinal ayarında şuan ısınmıyor.?

BIOS'dan optimize veya optimal default yazana tıklayacaksın sorna save and exit yazana basıp onaylayıp çıkacak.

Hocam dediklerinizi yaptımda. Bugün bilgisayarım METİN 2 oynarken dondu hiçbişey yapamıyordum oyunu kapatım halen donuyordu kapatıp tekrar açtım. Sorunun nerde olduğunu bilmiyorum . Acaba yanlış bişeymi var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı